Reikia patarimo del serviso
Sveiki.Gal kam teko lankytis Vilniuje,Liepkalnio162 servise"REMONTO ANGARAS".Gal žinote kokie meistrai ten dirba?Ant ju mašinu yra reklama"iprasti ir nestandartiniai darbai"pagal tai galima spresti kad jie yra krūti meistrai.Gal kas nors esate ten lankesi ir žinote kokia ten situacija,kainos,sugebėjimai.Mat turiu 1938metu BMV kuri reikia atrestauruoti,o kažkur esu girdėjęs kad ten tuom užsiima ir gerai ta darbą išmano.Jeigu galite patarkite kur dar galima kreiptis del tokio darbo?
Jei dar nepabego, ten turetu dirbti mano biciulis toks Alikas, tikrai auksiniu ranku vyriokas, nuo pat vaikistes su technika.jis ten kebulinius tvarko, bet gali ir varikli ir pakaba ir tikrai daug visokiu nestandartiniu darbu atlikti.
Nezinau as sito servizo . Zinau kad Pasvalyje Eugenijus Malinauskas turi serviziuka ir jis ten restauuoja senovinius karus , jei domina pabandyk parasyti “Pajusk skrydzio jega” klubui i e-mail . [email protected] jie turetu tureti jo tel. arba kordinates. O jei kas dar domina tai ateik i http://www.oldtimer.lt
Vau… Tik nesumanyk ko nors šiuolaikinio iš pakabos ir t.t. kišti. Supyksiu nerealiai.
Koks tiklsiau modelis? Koks originalumo lygis? Prašom užsukti į http://www.oldtimer.lt diskusijas
Nežinau kaip Vilniuje (bet galima surasti, tačiau Klaipėdoje yra klubas Diližansas, užsiimantis iskliučytelno retro.
Apie Pasvalio meistriukus esu girdejes tik teigiamus atsiliepimus.
Remonto Angare dabar dirba tox Arturas. Jis labai gerai ismano begiu dezes ir variklius. Cia siaip del info.
Noreciau pamatyti ta monstriuka…
daug kartu buvo jau shita foto
ok then
No, I won’t delete it, because it led to good English discussion. Had it not, it would’ve been (should’ve been) deleted a while ago).
cloud3er maybe… but it’s just a tricky crocodile here…
so… are an eyes the mirrow of the soul or what?
Ykogawa–> don’t be so sure, maybe she isn’t a girl
just funny pic delete it if it is wrong
The point is- don’t dream about prince- busi suvalgyta
em… reminding of EFC… what does this have to do with EFC???
i’ll better be with my little girl that i met in a plane
don’t be shy take a look with him
i don’t know him
you should ask him
hm…was it delicious ?