Reikia patarimo del katytės ausyčių

Reikia patarimo del katytės ausyčių

Katytei 5 savaitės. jos ausytėse yra nešvarumų. Kartais ji purto galvytę ir su kojyte krapšto ausytes.

kaip ir kuom jai tas ausytes išvalyti? gal yra kokių lašų į ausytes (katytei 5 sav.)?

manyčiau reik nueit ir nusipirkt skysčio ausims valyt, arba pas vetą nuvežt, jei ir toliau purtysis

Labai gali būti ausų erkės. Reikia pas veterinarą.

mano katinui si bedele jau baigia pranykti…Šypsena nusweshk pas veterinara,jis paziures ar kaciuko ausyteje nera konors ikrite ir jej ausu uzdegimas(pagal tawo aprashyma tokie pozymiai) israshys lashiuku y ausytes ir ausu valikli…mano katinas jau baigia pasweikti :]

Linkiu,kad katyte kuo greiciau pasveiktuLabas

nueik i veterinarijos vaistine ir tau ten tikrai patars Taip mano kysa taip pat dare ir jai nupirkom valymui tokiu lashiuku ir Gerai viskas dabar ciki viena karta teko ilgai padirbet valant bet dabar jau viskas Gerai

Skubiai pas veterinara… Nes paskui ta katyte iki kraujuko nusidraskys i bus dar daugiau problemu…

Pritariu visiems, kurie tave siuncia pas veterinoriu,ausu ligos labai rimtas dalykas, jei negydysi katyte gali ir apkurst jei tai yra rimta kokia liga.O tie lashiukai ne taip jau brangiai kainuoja (apie 13lt) ir ju uztenka ilgam

mano katytei irgi tas pac…Nustebęs
nzn ka daryti…

qreciaw warykit pas daktara ir wizkaz bus okLaimingas, o ne lawkit kol kaz norz kazka patarzTaip

Mano katinui irgi taip buvo kai jus buvo panasaus amziaus.Tavo katytei tikriausiai ausu erkes,reiketu pas veterinara nuvaziuot,jis vaistu duos ir isvalys.