reikia \"pakaitalo\" winram XP turbo programai winME sistemoje

reikia "pakaitalo" winram XP turbo programai winME sistemoje

gal kas zinot kokia geresne? O gal yra ta pati programa tik winME sistemai?

O ką ji daro? Gal tai kokia ram free ar ram booster tipo, jei tau būtent to reikia, tai galim paieškoti ką panašaus.

paprasciausiai isvalo atminty iki tam tikro lygio. O ju official site man nepakrauna Nustebęs

dekui. suinstaliavau ta kuria turejau ir viskas veikia! O kam idomu tai tikrai nebloga programa Mirkt

Nebloga programa, kuri automatiškai pravalo atmintį. Bet pagalvokim, kokia nauda iš RAM, kuris nuolat pralaisvinamas. Vadinasi toji laisva atmintis ir lieka nepanaudojama. Tu tarpu programos ir duomenis kemšami į virtualią atmintį, kas yra blogai, nes mažina greitį. Vadinasi tokios programos yra "fool’s food" - vartotojų kvailinimas ir pinigų viliojimas.

Windows aukščiau 95 skirsto duomenis į abi atmintis. Jeigu atsiranda ypatingi atvejai, kai sistema lūžta nuo RAM perpildymo, tai tik tada naudokime tokias programėles.

Siu programu paskirtis - padeti vartotojams, kurie turi mazai RAMo. Beje, jos atsirado tada, kai 32 MB RAMo buvo velniskai didelis kiekis RAMo, tradicinis kompas turejo 4-8 MB, o papildomai isidiegti kokius 16 MB, kainavo beviltiskai didziulius pinigus. Taigi, programu kurejai ir sumaste, kad reikia programiskai didinti RAMa. Taip atsirado visokie RAMDoubler ir panasiai. Veliau, pingant RAMui, tokiu programu reikalingumas pasidare abejotinas. Jei pas mane 256-512 MB, tai kam man dar RAMo atlaisvintojai? Cia ne 16 MB Cha cha

nepasakyciau kad tai yra vartotoju kvailinimas. Pas man ramm isvaloma pazeidus 16mb laisvos atmninties riba, o zaidziant paprasciausiai padarrai disable autorecover ir psio.

ir labai nepasitikeciau windowsais, nes gan daznai likus vos keliems megabaitams rammo windowsai pradeda naudoti laisva vieta harde, o ramm lieka pripildytas.

1. Jeigu viskas gerai ir stabiliai veikia, tai telieka.
  2. Kai RAM daug (kažkur >128), tai windows taip nesielgia, pats stebėjau su ME ,o XP tuo labiau neperpildo RAM.

Win NT seimos atstovems jokius sudprogramikiu nereikia. Win NT/2K/XP puikiai organizuoja atminties darba, idiegtas puslapiavimas.

zodziu, man si programa kartais pravercia, o siaip man patinka stebeti ka veikia mano pc. O ir siaip ant Xp pastebejau su sia programa kad po to kai pastovi kompas per nakti ryte priejus lieka kokie 20-30mb.