reikia paguodos
Jei nori buti (kada nors) emancipuota, savarankiska moteris pirmyn i mokslus, nes meile neamzina.
Mokytis, mokytis, mokytis, kaip sake didysis Leninas, kaip liepia Partija ir jos generalinis sekretorius…
Ach tie pasirinkimai…
Jeigu rinksiesi moksla, prarasi vyra. Cia tik filmuose laukia 10 metu. 4 metai ir atstumas padarys savo. Kaip liudnai tai beskambetu. Jeigu rinksiesi vyra ir jusu santykiai subires (gink dieve to nelinkiu), tu visuomet ji kaltinsi, kad sutrukde tau ivykti. Bet kadangi pati rasai, kad seima tau svarbiau - rinkis vyra. O universiteta gali pabaigti ir kita, salia jo. Gal prastesni, bet be issiskyrimo skausmo.
Tikrai - laisve gerai. Tas saldus zodis - laisve.
Vaikai irgi . Tik auga letai
Tinkantis Tau ( negaliu sakyti geras ) didele vertybe.
Oi, kaip cia painu… Nezinau, ka patarti…hmm…o jei mokslas nesiseks. Nei nei mokslo
Jei seimoj nesiseks… Nei nei mokslo
Gal geriau mokslas.
Kiek tau metu?#
Esi nepasitikinti savimi ar priklausoma nuo vaikino?#
Patarti gali tik pati sau.#
Niu kaip mano mama sako: jei radai gera zhmogu, tai ir nepaleisk …
Nes po to gali buti per welu…
O mokytis jei ne wienam, tai kitam uniwere gali….
Mokytis, mokytis ir dar karta mokytis!
Wiska imanoma suderint…
Swarbiausia Narute, kad tu butum laiminga ir patenkina, o wien moxlas manau, kad to nesuteiks.
Sekmes…
nika 100% tiesa, norejau kazka komentuoti, bet tavo zodziai patys tiksliausi
ZIURKE TU TIKRAS VYRAS ikalk mano i saskaita
pritariu
Mokytis galesi ir siek tiek veliau, o mylimas zmogus veliau jau bus uzimtas sexmes
Zinoma mokslai jei labai myles palauks.
O be to jei tu su juo po kiek laiko issiskyrsi tai labai gailesies patikek manim. Nes man taip pat teko rinktis ir pasirinkau zinoma meile. po kiek laiko meile isgaravo ir nei meiles nei mokslo.
O pabaigus mokslus galesi buti daug svarankisnesne. Kaip sako ka ismoksi ant peciu nenesiosi. bet cia jau tau apsispresti.