Reikia pagalbos
taigi, galima sukti tik vienam klasiokui, bet nepasakyta, kad tik 1 karta, tad:
Pirmas pasuka antram ir pasako savo pazhymi (1), antras trechiam ir pasako savo ir pirmo(2), trechias ketvirtam ir pasako 1,2 ir savo (3), ketvirtas penktam, pasako 1,2,3, ir savo (4). Penktas-sheshtam, pasako 1,2,3,4, ir savo (5), sheshtas-septintam, pasako 1,2,3,4,5, ir savo (6). Septintas-ashtuntam, pasako 1,2,3,4,5,6, ir savo (7),Ashtuntas - devintam (8). Devintas-deshimtam ir jie abu jau zhino visu pazhymius (9 skamb). Po to deshimtas pirmam (10), prmas antram (11), antras trechiam (12), trechias ketvirtam (13), 4->5 (14), 5->6 (15), 6->7 (16), 7->8 (17). Ats.17 skambuchiu.
Bet, itariu, kad atsakymas daug lengvesnis.
Martynukai ,sestokai dar nemoka ijungti konferencinio rysio su 9 pasnekovais …
Martynukas rašė:
Atsakymas: 1 skambutis. Bet turi buti ijungta konferencinio rysio opcija.
Martynukas rašė:
Jei "galima skambinti tik vienam is bendraklasiu", tai reiskia, kad neribotas skambuciu kiekis, bet ribotas abonentas. Reiskia, pirmu rozu visi apsuka ratuku ir sukolekcionuoja savo pazymius i bendra sarasa, antru rozu ratuku paplatinamas tas sarasas. Kaip kazkas pastebejo - 19 skambuciu.
Bet cia tik tuo atveju, jei nera ijungtas konferencinis rysys.
17!!!
Chebra, nesiginchykit, vakar per meeta buvau buhaltere.
Bet po keliu bokalu alaus kazhkaip per daug arbatpinigiu atliko…
ui nespejau, lady-x anksciau apskaiciavo kad 17
Lady-x ir Skhac galima palikti 6-toje klaseje, o visi kiti mars i 5-ta kartoti kursa!
echo, gerb. mokyklos direktoriau, gal galmetumete mane un ketvirtu klasi perkelti, bo as net pasireiksti neisdrisau
Vau, kiek nuomonių!!!Įdomu ar ne?
Patikslinu: tai 5-os klasės uždaviniai.
Apie žiedus vaikas pats sumąstė.Mama atėjus į darbą uždavė mums visiems.Nesisekė sugalvoti.PO poros valandų vaikas paskambino ir pasakė, kad nebereikia- pats sumąstė.
O va dėl tų skambučių - tai 17 buvom suskaičiavę, mokytoja sakė, kad neteisingai.Sąlygoje buvo"per kiek mažiausiai skambučių visi sužinos visus pažymius?"
Atsakymą parašysiu pirmadienį.
Taigi dėdės ir tetos gudročiai, jums kaip ir man gėda.
kovė rašė:
Vau, kiek nuomonių!!!Įdomu ar ne?
Patikslinu: tai 5-os klasės uždaviniai.
Apie žiedus vaikas pats sumąstė.Mama atėjus į darbą uždavė mums visiems.Nesisekė sugalvoti.PO poros valandų vaikas paskambino ir pasakė, kad nebereikia- pats sumąstė.
O va dėl tų skambučių - tai 17 buvom suskaičiavę, mokytoja sakė, kad neteisingai.Sąlygoje buvo"per kiek mažiausiai skambučių visi sužinos visus pažymius?"
Atsakymą parašysiu pirmadienį.
Taigi dėdės ir tetos gudročiai, jums kaip ir man gėda.
A jei per kiek maziausiai, tai galima pagalvot…
dvylika bus XII, tai dabar bresk horizontalu bruksni per viduriuka ir gausi VII kas =7, ir kita VII tik aukstyn kojom apversta
o del pimo uzdavinio - nu niekaip nesugalvoju maziau nei 17 as linkusi manyti kad mokytoja klysta
arba prasau man pateikti pagrista irodyma.
kaip gi taip? bet juk 4 ir 7 negali tarpusavy skambintis!!! (ketvirtas juk skambino 5-am, o 7 - 6-am, ar ne?)
o jei norejai pasakyt kad 4 su 7 ne tarpusavy skambinasi, tai kad 4 ir 7 zinotu viska , tai bus 2 skambuciai o ne vienas. ir taip vel gaunam 17 skambuciu