Reikia pagalbos

Reikia pagalbos

Reikia pagalbos. Gal kas gali pagal VIN pažiūrėti, ar šis aparatas iš JAV nebuvo skendęs ir panašiai. Būč dėkingas, draugei perkam. VIN 5UXWX9C55D0D00755

Beje, kas per opcija: S4NEA BLOW-BY-HEIZER Blow-by heater Blowhjobą daro? Cha cha

easyexport.us/ru/vehicle-finder/lot-21458273/2013-bmw- x3-sa lvage-title-ma-west-warren

px sakyciau Girtasas ne specas,guogle rado Cha cha

Blė, luptelėta neprastai. Cha cha Bet bent neskendus Cha cha

vadeliojau bišky tokį 3,0 benzą. valit Taip bet šiaip, tai vietos dar mažiau nei troikėj Blogai

biesas zino,man atrodo,kad cia mazai lupta,palyginus ka maciau ir kokius crv parplukdo is usa Cha cha ratai nesleivai stovi,bagas vienas lyg soves,rida maza Gerai Cha cha

Rida maža, mašina kaip ir nauja. Gyvai Moteris irgi patiko. Cha chaKaina irgi tokia dzin. Buvau Akropelyje Šiaulių prieš valandą, nieko nesutikau. Cha cha Kur jūs, Šiaulevski? Piktas

ka zinau,realiai man toks musimas mizernas,kitas klausimas,kaip tvarkyta Skaitaukur mes…kur mes?niA akriopely Ne Cha chapaskauciau polietekas foruma ant bangos…bliamba,ten jie jybanulis,beveik visi komentatorai eina ant baudos Cha cha

nu ką, varau ką nors prisidirbt. vėl

uzsiciaupk Piktas

Gerai

tuoj kaip pisiu kam nors, tai prisidirbsiu net niekur neišvaręs, o internete

toks dauzimas - galima sakyti nedauzta Cha cha

Tiesa…pardavėjas ne Tomas,ne Šiauliuose žiūrėjai?

Nope, Keuniuky Mirkt

juokas toks musimas… jei masina tinka ir patinka, nepirkt tik del tokio musimo butu kvaila.

kas su pagalvem padaryta,varzos ???

abejoju,nebent pardavejas kausas