Reikia pagalbos norint istrinti faila?
atsinciau is barako FTP filmuka…pirma problema nepasileidzia…bet cia niekis,kai noriu i istrinti windows raso,kad ji naudoja kita programa…ir net jeigu noriu ji istrinti iskarto po restarto vis tiek taip raso…kompas pradeda strigti.tai kaip si filmuka istrinti? uzps…jis mane tikrai
aciu
Chia pradzhiai: http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/174363.461-=(1207502180 2.3 punktas - gal tada atsiras daugiau norinchiu tau padeti
gali buti kad prie tavo to filmuko buti prikibes koks virusiukas jai tikrai nieko neis padarit,tai darik format c:
Pabandyk istrint per dos.
Per DOS aišku trina, tik bais nepatogu iš flopiko pasikrauti.
Per win dos irgi trina, jei nukilini explorer.
Trumpiau, ar nori Volcov Commander (64Kb), kuris trina, nes durnas.
tiesiog uzsikrauk jei pas tave win xp command prompt ir trink,arba dar vianas varijantas taks menager reikia viena programa isjungt,tai msnmsgr.exe keista taciau padeda nors nevisada
Taj gal jei nezhinot, tai ishvis nekalbekit msnmsgre.exe = MSN Messenger. Taj gal ir WinAmp reikia ishjungti? Gal tada dar daugiau prigramu galima bus ishtrinti?
cia windowsas preview generuoja…, todel ir neleidzia istrint, nes failas naudojamas… (tupa windoze, ane?) as tai tokius dalykus per command prompt trinu… arba galima dar isjungt thumbnails cache’inima… per Tools->folder options->view… berods padeda Sekmes
tuoj bandisiu
aciu labai padariau kaip sakei ir atsikraciau slamsto!!!
aciu visiems.galyt tema rakynt
o kas man pades ?)
pas mane daug ko netrina…
win2k
parsisiunti kokiu failu su heroglifais ir kartasi dar leidzia perkopint i kita dira tada blyn raso file not found ir pan.
i kai kuriuos dirus isvis neleidzia ieit.
per dosus irgi nieko neiseina
safe mode win2k irgi tas pats…
pavyzdziai: ?onneee oeo 2003 <diras ieit ir istrint neimanoma
priesistorinio Mario skraidanti masina <diras
ir so many others…
kazkas tai su regional settings ar kazkas
kai neatitinka kazkokie fontai ar dar kazkas.
bandziau keitinet settingus bet tas pats
visi tokie failai su tais oooooeee neina nieko padaryt
gal kas susidure su tokiom problemytem???
Reikia įsirašyti į win 98 boot floppy Volcovo Commanderį. Jis telpa. Patogu trinti failus. Kopijuoti neišeina, nes nepalaiko ilgų vardų,