Reikia pagalbos del hardwaro IRQ konfliktu

Reikia pagalbos del hardwaro IRQ konfliktu

Mano pci RAID kontrolerio Interrupt Request sutampa su tinklo kortos, ty 09
kai apkeiciu vietomis tinklo kiorta ir kontroleri tada kontrolerio ir garso kortos sutampa, o tinkle tematau viena zmogu, ty save.Nuo ko tas priklauso ?Nera jokiu kitu iseiciu?Reikia atsikakyti 128 sound basterio ?Gal kas susiduret su panasiom problemom, kaip jas sprendet.Beje, Conflicting device list’e nerodo kad butu koks konfliktas, nors akivaizdiai kompas veikia ne taip kaip turetu…win2k OS jei ka.

Paziurek su Sandra koks tau IRQ kliuna, o koks ne.
Paziurek kokiam PCI slote sedi tavo “kliunantis” devaisas ir nuejes i BIOSa paziurek, jei leidzia PCI shinoms nurodyti prievartinius IRQ - manual - tai taip ir padaryk, jei nera tokio serviso - Rezervuok ta IRQ ir Windowsai paliks ji ramybeje. (Enable reserved… IRQ) Pasiziurek, manau, surasi BIOSe.
Man buvo bajeris su 11 IRQ. m/b DFI AD-72SN, LAN, SB Live 5.1 lipdavo ir lipdavo i sita IRQ. Win aplinkoje tai viskas tvarkoj, bet i ta pati IRQ pretendavo to SB emuliatorius DOSe ir psio… kraunasi kompas - klykia kad konfliktas, klaida, du SB devaisai i viena IRQ nesutelpa.
Biose priskirt kazkoki specialu IRQ konkreciam PCI negalejau, tai rezervavau ir kraunantis emuliatoriu Fortkes numeta jau i IRQ 9 ir poshlo… g. po trubamm Šypsena
Zaisk… bandyk, ten nieko stebuklingo nera, bet tik nesumaishyk, uzsirashyk geriau, nes kai nugrybausi su BIOSu … Blogai

low rider mexu masinos karocia balti su tokiom nevazineja

cia gi lowride’as.ka niekada tokiu nemate?pas juos dar buna kad taip atskirai visa masina isiardo.atskirai bagazine durys ir t.t.

Cia sitas tinka tiem kas prie senesniu BMW priprate ir tiem pas kurius kapotas neatsivercia

geresnis priejimas prie variklio Laimingas