Reikia padungiu

Reikia padungiu

Reikia dviejų vasarinių R17 225/45 ar čia auto.plius.lt/skelbimai/bridgestone-potenza-vasarines-225- 45-r1 7-2111289.htmlpadorios ir kaip kaina?

imageshack.us/f/821/40168313.jpg/pas jas yra padangiu Juokiasi

Tau motocikliniu reikia? Juokiasi

Tundros… vienas kekses kisa visur kitas “isties kabinejasi” Cha chageriau apie padunges geras ka nors pasakykit? Ar geriau imti visas 4 vienodas pvz : autogidas.lt/hankook-v12-evo-r17-121161553.html

nu nesuprantu uz slykus tokius litus moketi Nekaltaspaskaicuok su naujom gerom minimum 4 -5 sezonai gaunasi o dabar paskaicuok kiekviena sezona su slykais vazuoti kas pigiau Nekaltas

Maiki - atsiremia viskas i pinigu srautus: r17 vienetas jauciu kokie 250-300 kastuoja 4x300 = 1200. Suma kuri tikrai jauciasi. tuo tarpu 4x 150 = 600 - ne taip per kisene kerta. Cia zinai - kai kisenej liko paskutinis 100 o iki algos 2 dienos, tai neini i parduotuve nusipirkti daiktu dviem savaitem i prieki, nors taip visumoj pigiau gautusi - perki tik tam kartui Mirkt

nu taip bet tu mano minti supratai Mirkt

Tai kad nauja padunge 8mm. Jei nuperku 6-7mm manau 2-3 sezonus avziuosiu, o dar 2 kart pigiau, mane tai tenkina. Nauja normali padanga tokiu išmerų kurių man reikia prasideda nuo 400Lt tai paskaičiuokim tą kainos ir likučio santykį. Apie žiemines kita kalba…

bl varguoliai neturit ant 17 gumu tai dekit 15 ir kiausu sukti nereiks Juokiasipas mane is vis 14 daugiau nebera kur mazeti Cha cha

Ne ne turim o ieskome protingo sprendimo, nepatiriant kokybes ir kitu nuostoliu Liežuvis