Reikia nokopijuoti cd su ( CD-COPS ) apsauga…Prasau pagalbos…
Žmonės, man reikia programos su kuria aš galėčiau nukopijuoti cd su apsauda(cd-cops)programa NGLISH+MELLENIUM ir jį paleisti be jokių RMPS ,kad paleidžiant nereiktu naudoti kitos programos emuliatoriu , o ,kad tas diskas veiktu kaip originalas
Prašau pagalbos…
kaip isivaizduoji visapusishka pagalba?
MAN REIK PAGALBOS KAS ZINO AR MOKA SIAIP PARASIAU IR VISKAS
tai kas nors gali padet ar ne
CD klonavimo progses i atvaizda arba i CD: SlySoft Clone CD BlidWrite Alkohol 120% Sios progses ima ir apsaugas, ypac jei naujausios versijos. Emuliuot CD atvaizdus galima su progsem Deamon Tools SkySoft Clone CD emuliatoriumi Su BlindWrite emulaitoriumi Virtual CD ir dar gyava kruva ivairiu emuliatoriu. Geriausiais Deamon Tools manau, na gal vienas is geriausiu. As nelabai suprantu kokio velnio tu nori, ar tau reikia paprasciausiai emuliuot ta CD ar nori pirataut? Siaip tai Deamon tools turetu kiekvieno protingo zmogaus kompe buti. Moters
jis neemuliuos, taciau kitkam tinka
NENORIU AS PIRATAUT PAPARASTAI CD NUKOPINT NORIU
Žmonės, man reikia programos su kuria aš galėčiau nukopijuoti cd su apsauda(cd-cops)programa NGLISH+MELLENIUM ir jį paleisti be jokių RMPS ,kad paleidžiant nereiktu naudoti kitos programos emuliatoriu , o ,kad tas diskas veiktu kaip originalas
Prašau pagalbos…
tai ar ishbandei siulytas programas?
CloneCD
suprantat as jas bandziau bet kai nukopijuoju ir nera ijungtas RMPS emuliatorius man kur turi but cd pavadinimas raso needs emuletion , ir taip man veveikia programa ,o kai ijungiu RMPS emuliatoriu viskas normaliai ,o as noriu ,kad veiktu be jokiu emuliatoriu…
Žmonės prašau pagalbos
man reik nukopint English+ gal kas mokat