Reikia merginu patarimu?

Reikia merginu patarimu?

Atsirado problema. Cha cha
As pazystu mergina kuri draugauja su vaikinu, o as esu kaip meiluzis. tipo ji uzsimano, atvaro ir padarom. aisku as nedraugauju su jokia pana, tai man kaip ir visai neblogai kai norisi imtymo, bet beda kad man nepatinka tokie santykiai.
patarkit ka daryti ???
ir aplamai ka jus manot apie tokias merginas ???

Nu tu pavarai… O ka tu manai apie tokias merginas? Tau tik nauda is jos, grynas seksas be jokiu isipareigojimu. Gyvenk ir zvenk. Ka apie tokias merginas manau as, galvoju kad jos dar jaunos ir nezino ko nori. Arba zino ko nori, taciau nori daug ir vieno zmogaus neuztenka. Ateis laikas ir jinai padarys pasirinkima arba pakeis meiluzi. Va tiek…

matai beda tame kad man nepatogu pries jos vaikina. mes su ta mergina esame geri draugai, ir tenka daznokai pamatyti jos vaikina kaip jis stengiasi kad jai butu geriau, o kaip taip atsitinka. pamastai o jei ir man taip mano mergina kokia nors darys Ne

Palik merginai moraline puse. Tu chia ne prie ko. Ypach jei nenori jokiu rimtesniu santykiu.Be abejo taip negrazhu ir negerai, bet… palik jiems spresti savo problemas, kuriu, matyt, yra, jei ji pas tave laxto.

Pritariu Taip

beda dar tame kad ji man pradeda patikti.

ir kuo gi ? Tuo, kad atsiradus kažkokioms problemoms lengvai pas kitą gali nubėgt ? Aš nekaltasAš nekaltasAš nekaltas nžn nžn…

Tuomet, manyciau, yra du variantai: arba nieko nelaukdamas padedi taska, nes kitaip tik labiau iklimpsi, arba analizuoji judvieju santykius, atsargiai kalbiesi su ta mergina ir kitaip tikrini, kokia galimybe kad ji paliks savo vaikina ir ateis pas tave.

ji liekna, auksta, sviesus plaukai, charakteris draugiskas, ir t.t. Cha cha

O kai atsiras dar vienas - su juo tą patį padarys ? Šypsena Aš nekaltas

Tai merginai labai patogu, o tau turbut irgi nera sudetinga ja patenkint. Bet nemalonu net pagalvot apie ta vaikina, jei jis suzinos, kas is tikruju vyksta. Manau daug kuo kaltinamas busi tu. Tai sustok kol ne velu.

as jauciu kad gali taip ir nutikti.

Pabandyk paklaust jos, ka ji galvoja apie jusu santykius ir ar noretu rimtesniu. Nors 90 %, kad ji nesutiks skirtis su savo tikruoju. o jei taves netenkina dabartine padetis, atsiras kitas, kuri tenkins.

Tu tikrai nori su ja "draugauti" ? Puiku, kad ji grazhi ir draugishka… bet tu niekad negalesi ja pasitiketi, o kokie gali buti tarpusavio santykiai be pasitikejimo ? Mastyk…

tiesa pasakius nemaniau, kad yra tokiu merginu, maniau kad tik vyrai tokie kaiulesAš nekaltas galbut, todel kad pati taip nedaryciauNeNeNejai ji taip daro, vadinasi negerbia nei taves nei to kitoTaip geriau susirask, ka nors arciau dusios, tai yra istikima zmogu, zinoma ir pats toks buk, tada santykiai bus tvirtesni, jausies labaiu reikalingas ir vertinamas…o is tokiu dvigubu draugysciu,nieko gero neiseinaNeanksciau ar veliau zmones issiskiria, ypac nukencia tie "antrieji", taigi palik ja pirmasTaip, kad ji negaletu zaisti tavo jausmais…nebent tau patinka toks elgesys ir nieko daugiau iskyrus tai…tau nereikia…tai tada sekmesLabas

nepagalvok tik tai ,saves nesiulauNeNeNe cia tik patikslinimas, o tai jus vyrai vis ne taip suprantant patarimusTaip

as irgi manau kad ji nesutiks skirtis su savuoju. bet tada as nesuprantu jos ko ji is manes nori negali gi buti kad vien tik sekso Apakęs

matai esme tame kad as kiekviena diena su ja matausi nes mes gyvenam labai salia ir ja visada matysiu. ir kai pas ja vaikinas ateina. ir t.t.

Susidaro toks ispudis, kad tu nori atkreipti demesi i save: koks as Vyrai, kad pas mane atlekia panele. Tai jei jau tau tokie santykiai nepatinka ir dar sazine grauzia del jos vaikino, tai baik tuos zaidimus. O jei jau nori draugauti, tai tiesiai sviesiai jos ir paklausk: ar jus sieja tik sex ar ji dar konors nori.