reikia kam?

reikia kam?

altas.lt/Automobiliams/Laisvu-ranku-iranga/Laisvu-rank u-ira nga-Parrot-MKi9200.html parduotuves kaina 800lt~ devėti interneta 300-400lt mano kaina 200lt. Išimant iš mašinos nesinorejo paneles ardyti, tai du laidai nukirpti perpus, jie susijungia gražiai.

čia iš Škodos? Cha cha

ar tikrai gražiai tie laidai susijungia? Cha cha

Juokiasi Juokiasi Juokiasi

nu kaip gražiai. būna laidai kur vienam laide ten tu siuleliu po 3-5 ar 10 būna, o čia paprasti garso priemimo laidai, su lituokliu jei nori gražiai, o jei px su ranka susiki ir apmatalini izolke Šypsena (jie pasislepia vistiek). quttre, kodel taip sugalvojai? Šypsena

Rafi - nes ten buvo išimta įranga Mirkt

quttre, pardavei ta roomsteri? ar sau pasilikai? Speju, šitą jau buvo galima vadinti ledu? Juokiasiai įranga iš zefiros,o ten matyt patys kauniečiai išsiėmė.

kapsukieciu biznio modelis - isimk maga, atsragini rata, domkrata, dar kokia Ch…ir aiskini pirkejui kad uz papildomus litus galiu parduoti Juokiasi is pradziu trina kad mago nebuvo…nupirkus uz 100 litu pas ji “toki paty” pasirodo net security kodas bardacioke sutapo Juokiasi Juokiasi Juokiasi

12,01 x 41,71,sklypas centre,man kaip bum bum tokiuose reikaluose,cia tipo imanoma butu ka nors sukalt,ar jau pzdauCkas…kaina pasiulyta labai smagi,bet kazkaip tie 5arai man is po fazendos 30aru tokie labai kuklus Cha cha…perfrazuosiu klausima. Pirktumet sau sklypa namui geroje vietoje,uz patrauklia kaina 5aru? Nekaltas

Sklypas centre gyvenamam namui Blogai

as ne…nebet statai banka ir ant viso sklypo namas, I aukste parkingas o toliau jau nuosavas daugiabutis Cha cha

dr - reikia žiūrėt koks užstatymo plotas, bet iš principo matmenys tai BlogaiRafi - pardaviau. Jo, ledas, kur nebus ledas su 55k km Cha chaTik neveikė keleivio lango valdymas iš vairuotojo vietos Šypsena

Vienas turi nusipirkęs namą kairiuose, čia šalia šiaulių, gera vieta, ne pats miestas, iki šiaulių netoli Gerai

nenuoru dar vieno kaimo Cha cha o gyvenimas laukuose ar pamiškeje manes nežavi Mirkt. va butu bliamba bent 8a, kazkaip nesiparinciau, kita vertus turtOlis draugas gyvena 4.5a , šašlykine kieme telpa, norejo butent ten gyvent Taip

px tie 5 arai, ner cia ko pi.zdelint

5 arai chatai Blogai max. Chatos max. plotis 6.41 m. (po 3 m. nuo sklypo ribos, nebent gausi kaimyno notarini sutikima). Tai dar neaisku, gal kokie tinklai eina per sklypa, gal reiks nukeldinet kokia oro linija , kad tilptu koks garazas. Kokia sklypo paskirtis dabar? Butu sklypo ribu planas - isburciau, ka ten galetAI muryt

5 arai px, dydžio užtenka, bet va sklype reiktu statyti toki garažini angarini namuka Gerai nes palikti priešgaisrinei zonai vietos etc. Vienok jei kaina tikrai gera - susimąstyčiau Mirkt

q> kaip ten buna su tais užstatymais, ka ten ir kur žiuret? siaip vizija paprasta…du aukstai, 4kambariukai…siaip liniju oro nera, aplinkui senas kvartalas sovietiniu spiekuliu…paieskosiu plana, imesiu ka ten paburt galima.

Aš tai bliaučiau kompaktišką namiuką ir liktų vietos ne tik šašlykinei. Aišku, čia jau be spysylysto pagelbos neapsieisi…