reikia informacijos dėl Opel GSi
sveiki visi, reikalinga konsultacija: o situacija yra tokia pas mane yra opel astra gsi 2.0 motoras, ar gali mesti juoda duma jei yra sugedes leisvos eigos voztuvas ir atjungtas maitinimo blokas, dabar mieste valgo 13 litru benzino ir eina juodas dumas,o gal pareje ziedai???
juodas dumas gali but del daug priezasciu is tavo pasakojimo panasu kad nesudega kuras
Koks dar maitinimo blokas?..
Juodas dūmas gali eiti nuo "per riebaus " mišinio , o to priežasčių gali būt daug… Jei ima 13l tai tikėtina , kad taip ir yra … A700
Kad per riebus tai faktas, bet kad del sugedusio laisvu reguliatoriaus -
man ir atrodo, kad iki galo nesudega kuras nes ir nesudegusio kuro kvapas labai stiprus salone, bet kur problema kiek suprantu del to maitinimo bloko viskas nes jei jis atjungtas tai atjungata oro srauto funkcija, zodziu buvau autodinje sako, kad suremontuosi laisvos eigos voztuva ir viskas bus gerai, bet man kazko nesitiki, kazkas ten ne taip.
na pas mane 16v atjungus oro srauto matuokle tokie pat pozymiai kaip ir pas tave… vat tu paimk nusiimk filtra paduok shalto oro ir pamatysi kad tuos 13litru galima sudeginti ir naudingai
tai gali buti,kad ne veltui sudeginsiu, bet ar ilgai taip vazinesiu
Pas tave 8V ar 16V ?
nu pas mane po kiek tai laiko lebda zondas parejo… bet ar nuo to tai nezinau… nes as ta finta tik drage naudojau
jus truputeli ramiau su reklama jei pamatys moderai galit bana gaut…
sssss, tyliau biski…