Reikia info apie Video Recorder/Player

Reikia info apie Video Recorder/Player

Sveiki
Turiu toki Video magnetofona Normende Spectra V1000C. Jis siap veikia gana normaliai, ir irasineja pusiau su velniu, bet yra viena problema… ziurint kasete, ant teliko atsukus garsa ant maximumo, vos nevos kazkas girdisi… Isardziau, paziurejau, supratau, kad ten vaizdui yra ta didziule galvute, kuri sukasi, o garsu ta, kuri stovi, panasi i paprasto audi magnetofono. I ta garso galvute ateina gal 5 ekranuoti laidai. Atjunginedamas visus paeiliui, radau, kada garsas visai dingsta. Toj vietoj prilietus pirstu, televizoriuje girdimas stiprus triuksmas, tai nusprendziau, kad videko visi stiprintuvai kaip ir tvarkoj. Kalta galvute! Ir man iskilojo toks klausimas, ar neturi i ta audio galvute pasiduoti kazkoks maitinimas, ten kaip tik yra dar laisvas portas kazkoks su 2 kontaktai, raudonas toks. Gal kas zinot, ar buna tokiose vietose koksnors maitinimas, jei buna, tai koks? Jei kas zinot, padekit…

kam galvutei maitinimas? trynimui?..

Nu ne, trynimui yra dar viena (atskira) galvute, dar pries vazido galvute…
Galbut toj audio galvutej kazkoks tipo preamlifire yra, kuri uzmaitint reikia, ka as zinau… Gal kas nors labiau pasikaustes video magnetofonu remonte uz mane galetu man padeti…

o hal tiesiog reikia ismagnetint ta galvute kaip audio mage? Šypsena

arba nuvalyt…

Gal galetum smulkiau papasakot, kaip atliekamas tas ismagnetinimas, kazkaip neteko to niekad darytŠypsena… Aciu