Reikia Gnome pajungimo schemos

Reikia Gnome pajungimo schemos

Sveiki Labas Yra pas mane sena signalizacija pavadinimu Gnome Code Perfect Cha cha Lietuviska. Ir noriu prie jos pasijungt centrini, bet nezinau kur jis jungias Nekaltas Sakiau atsirinksiu pagal laidus, bet jie visi pas mane pajungti, nors centrinio nera ir nebuvo Nekaltas Gal kas turit sios signos schema? Jei taip tai atsiliepkit, duosiu meila i kuri siust ir dar virtualaus Alus pastatysiu Cha cha

o koks pas tave gnomas?

Gal pades… kodinis.lt/new_project/lt/dokumentacija.php?meniu=dokumenta cija

kodinis.lt cia gamintoju tinklapis, ten yra forumas, kur issamiai i visus klausimus, susijusiu su ju produkcija, atsako Šypsena

Tame ir esme kad as pats nezinau, masina jau su signa pirkau, speju kad jei kokie 5 metai Nekaltas Viskas ka apie ja zinau, tai kad ant platos uzrasyta Gnome008 ir made in Lithuania Cha cha Be to pultelis su dviem knopkem Nekaltas

Nelabai Ne Ten visos naujos signos, o maniske jau gerokai pagyvenus Cha cha

Sakau gal cia greiciau suzinosiu ko man reik Nekaltas Nes gnomai kiek teko girdet yra gana populiarus Nekaltas

Pultas su dviem knopkem??? tada gali ir nebuti centrinio! Ziurek mazoi jungtyje laidus:balta ir oranzini,jie ir valdo centrini.Tik nepamirsk,kad ant ju iseina silpnas minusas,t.y. reikia reles statyti!

Pultas su dviem. Baltas velniai zino kur eina, o prie oranzinio kazkodel maitinimas pajungtas Nekaltas Del reliu tai zinau Taip

Beje, maitinimas dar jungias prie didesnes fiskes violetinio laido Nekaltas

Jei Vilniuj tai galiu duot atsisviest userio manuala ir pajungimo schema nuo Gnome… Siaip nueik i Lemona(jie ten turi visokiu Gnomu) ir graziai paprases gausi atsviesta instrukcija nuo kurio tik nori Cha cha

As irgi turiu gnoma. Tik kazko staiga sirena uztilo, ir nei kaukia, nei ka… Pati sirena kaip ir gera. Yra tox klausimukas: kas yra “triggeris”? Ir nuo kur jo laidai ateina iki sirenos? Pas mane prihimicinta, tai nieko neponial. Mastau wiska per nauja bandyt sujungt, gal tada sistema weix…

Tai kad man pirma reikia atsirinkt koks pas mane gnomas, negi eisi i lemona ir sakysi duokit man visu gnomu manualus Cha cha Be to kodinis raktas man atsiunte manuala, bet ziuriu kad biski netinka Nekaltas Reiks vel prasyt kad kitoki atsiustu, gal atsirinksiu kaip nors Nekaltas Cha cha

Ziuriu, kad pas mane irgi tas pats gnomas 008 berods. Bet gaidys jis Žliumbia

Kodel gaidys? As ta masina jau su signa pirkau ir jau metus vazineju pats, pakolkas (tfu tfu tfu) jokiu nesusipratimu su ja nebuvo Gerai Pas tave centrinis yra? Gal schema turi kompiuteriniam formate?

Aisq centrinis yra. O schemos man paciam reiktu, kad mazdaug atsirinkciau, kam skirti laidai, iseinantys is pagrindines dezutes…

Tai bl arba pas mane kazkas kreivai pajungta arba signa kazkokia lieva Nekaltas Nes ten kur turetu iseit centrinio valdymo impulsas pas mane maitinimas paduotas Nekaltas Jei pas tave pultas su viena knopke, tai turiu kazkokia schema gal tiks, man tai netinka nes mano su dviem knopkem Žliumbia

Pas mane irgi dwi knopkes. Wiena nenaudojama, AUX pawadinta. Gal gali mazdaug pasakyti, kurie laidai eina iki sirenos?

Turi but dvi didesnes fiskes po 6 kontaktus. Tai desiniosios fiskes pirmas kontaktas (pilkas laidas) eina i sirenos pliusa.