Reiketu vilnieciu pagalbos

Zujunai yra kaimas, kuris buvo prijungtas prie Vilniaus.
Yra senas kaimas, ir laukai aplink apstatyti naujais nuosavais namais.
Senam kaime gyvena tuteishiai, kurie lietuvishkai nemoka, taip kad kelio pasiklaust gali buti sunku.

Galbut ir kaimas, nezinau, dar nebuvau, bet tada keista, nes ten vykdomos varzybos tai Vilniaus miesto kulkinio saudymo taures varzybos, o del to kas ten gyvena tai nezinau, bet todel ir klausiu cia, kad gali buti kelio pasiklausi sunku Aš nekaltasKietas

na as tik paaiskinu situacija Šypsena
kad nenustebtum is autobuso islipes.
atvaziuosi, o ten tuteishiai, sunys, kiaules palaidi laksto…
dar pagalvosi ne ten patekes Cha cha

ok. didelis aciu, ir prie sunu ir kiauliu ir netgi prie karo salygu as priprates, teko matyt, tad nieko baisaus, bet aciu uz perspejima Cha chaCha chaCha cha
p.s. beja kas tie tuteishiai? cia kokia tai tauta ar kas?

tuteishiai yra vietiniai. salygiskai galima juos vadint lenkais.
o siaip jie kalba lenku-baltarusiu-lietuviu-rusu kalbu misiniu.

aisku, aciu. Tada jau viena tuteishi zinau, is tiesu jo tautybe lenkas, bet puikiai sneka lietuviskai, na kartais koks zodelis uzstringa, bet labai retai Cha cha o siaip kartu studijuojam ir puikiai su kalba jis susitvarko na ir siaip saunus zmogus, duok die, kad visi ten i ji panasusu butu, bet kaip sako…matysim, na o dabar reikia lekt i kontroline treniruote pries Vilniaus taure Kietas

Drauguzi, tai gal dar ir pas mane uzsuksi? Jei nerasi kelio, tai pas mane tiesiai vaziuok, apseisi ir be tos mokyklos… Cha cha Nepamirsk savo memuaruose aprasyti keliones i sostine, gal koks rezisierius perskaitys ir pastatys gera komedija…Cha cha Jauciu dideli pasisekima filmas turetu!!! Cha cha

is stoties 54 autobusas iki spaudos rumu, o po to dar vaziuoja autobusas i zujunus berods 32 tiesiai nenuvaziuosi Kietas

Informacija: Vaziuoji nuo stoties “7” troleibusu "spaudos rumu stotelei persesi i “32” autobusa. Zujunuose yra tik viena mokykla (2 aukstu, plytu, lenku) mokykla (islipti reikia "mokyklos stotelei&quotMirkt nuo tos autobusu stoteles yra kaskur uz 100m. ( matosi ) Gyvenu netoli.
Jeigu ka klausk…Labas

Dar karta dekoju visiems, dabar jau puikiai viska zinau ir tikiuosi susigaudysiu be problemu, jeigu ka juk sneketi moku ne tik cia Cha cha klausiu zmoniu, bet abejoju ar reikes, dar karta dekui uz pagalba, saunus zmones Gerai Kietas