Reiketu vilnieciu pagalbos

Reiketu vilnieciu pagalbos

Tai va turiu tokia problemele, sekmadieni vaziuoju i varzybas, i Vilniu, nepazystu to miesto taip gerai, kaip noretusi Aš nekaltas nes nedaznai ten vaziuoju, taigi mano keliones tikslas: Zujunai…ir net neisivaizduoju, kaip ten patekti nuo traukiniu ar autobusu stoties (kiek pamenu jos greta) todel kreipiuosi pagalbos i vilniecius, gal galetumet, bent kazkiek nupasakoti, kaip nuo traukiniu stoties troleibusais ar mikroautobusais patekti i Zujunu rajona, kur startuoti ten, jau gal kaip nors susirasiu pats Aš nekaltasŠypsena, bet kaip nuvaziuoti ten?

Zujunai…kad ten jau Vilniaus kraste…Nesu buvus,tai nzn,kuriuo autiku ar mikru vaziuot.Trulai tai tikrai nevaziuoja tenNe
Ei,atsiliepkit,kas zino!

Taigi visas vaziavimo planas.Is traukiniu stoties vaziuoja 7 troleibusas arba mikriukas.Reikia vaziuoti iki spaudos rumu stoteles.Tada reikia persesti i 32 autobusa, kuris vaziuoja iki zujunu.O kur tau reikia toliau nezinau???gali susizinoti kada sie transportai vaziuoja, t.y. ju grafikai siuo adresu: http://www.vilniustransport.lt

Nueik i http://www.maps.lt ir rasi bet koki Vilniaus zmelapi, kokio tik reikia. Jei neklystu yra ir su visuomeninio transporto marsruitais. Sekmes Mirkt

o toliau man reikes susirasti kazkokia tai vid. mokyklos sporto sale, nes ten viskas ir vyks, tikslesne informacija tureciau gauti vakare, na bet jau gal paciuose zujunuose kaip nors susirasiu Aš nekaltas ar tai labai didelis rajonas? labai didelis dekui uz pagalba Gėlės, viska susirasiau, bandysiu patekt, tikiuosi nenusigrybausiu Cha chaAš nekaltas

O ko taip sunkiai???Juk ten varkselis kol susigaudys tame Vilniaus zemelapyje.Cha chaCha chaCha chaCha chaCha chaMirkt

Gal tu zinai kokia ten mokykla?Gal galeciau ir labiau padeti.

Tai va beda ta, kad tiksliai nezinau kokia, tikriausiai zinosiu tik vakare, po treniruotesAš nekaltas o dabar zalias, as tame kraste Aš nekaltasŠypsena

Pastebejau eismo tvarkarasty,kad Zujunuose yra "Mokyklos"stotele.Gal tau ten kaip tik ir reikia???

Jeigu galeciau dabar pasakyti tvirta "taip" buciau labai laimingas, bet galiu pasakyt tik "galbut" Cha cha galbut ir ten, idomu kiek tu viduriniu mokyklu ten zujunuose ir dar turinciu sporto sales Aš nekaltasCha cha jeigu tik viena, tada viskas ok, man ten ir reikia Šypsena

Tu geriau susizinok tikslu adresa taip lengviau bus.O siaip radau tik viena pagrindine Zujuna mokykla.

dar karta didelis ACIU uz pagalba GėlėsGėlėsGėlės reikes bandyt siandien adresa susizinot, painus tas jus miestas, va prisirasiau grafiku visokiu…"vaziuoja provincijos berniokas i Vilniu", visa apysaka galima sukurt Cha chaCha chaCha cha ok dar karta aciu…gal kaip nors pavyks Aš nekaltasMirkt

Na ner uz ka.Sekmes Vilniuje.

jep…aciu, uzsidesiu siaudine kepure, pasimsiu ilga pagali, ant jo galo rysuleli pakabinsiu, issispirsiu i vyzas ir pasisvilpaudamas kokia "Jonis" daina pasistraksedamas i zujunus varysiu…Cha chaCha chaCha cha
ant tevo dalgio asmenu
ausra tekedavo menu,
galandant lyg varpai skambejo
ant tevo dalgio asmenu

Cha cha
ok jau pats ne i tema varau Aš nekaltasCha cha

Tai gal kita savaite jau laukti tavo apysakos “Dykumos vejo nuotykiai sostineje”?Cha chaMirkt

Tai jeigu pavyks laimingai nuvaziuoti ir gryzti, visko gali buti Aš nekaltas o jei kita savaite manes bangoje nebus, ieskokite manes sostineje arba dar velniai zino kur, zodziu galiu but ir Mazeikiuose Aš nekaltasCha cha Zodziu vejas yra vejas, kad ir su siaudine skrybele Kietas

Dykumos vejau,jei netycia Vilniuje pasiklysi,tai uzsuk pas mane-parodysiu kelia link stotiesCha cha O is ten vis jau namus pasiexi…Mirkt

gerai uzsuksiu…jeigu gerai pamenu adresas toks: Grybu gatve 6 namas, 6 laiptine is kaires, 6 butas, skambucio ieskoti ties liftu Cha cha paspaudi ir durys atsidaro Aš nekaltasCha cha telefono numeris lyg ir nepasikeite? kiek pamenu buvo 02 kviesti atsakinga darbuotuoja uz dingusius be zinios Aš nekaltasCha cha kagi butinai uzsuksiu, jei tik pasiklysiu, o cia siaip jau daznas atvejis Cha cha

O tavo atmintis puiki!!!Graži Tik…namuose nelabai gal rasi;geriau ieskok manes vakarais prie bet kurio Vilniaus viesbucioCha cha Atrodau vis taip pat-zavingai…Cha cha

Gerai,begu namuciu,ruosiusi svecia priimtiGraži

Geros keliones…per kopas!BučkisMirkt