Reikėtų patarimo dėl Memory Stick kortelės

Reikėtų patarimo dėl Memory Stick kortelės

Nutariau Sony DSC-P52 fotoaparatui nusipirkti papildomą Memory Stick kortelę. Pasižiūrėjau kas siūloma: Apacer, SONY, Lexar, SanDisk, Veritech. Žinoma SONY būtų geriausia, bet kaina truputį kandžiojasi. Kaip Apacer ir kitų firmų kortelės? Ar nebūna problemų tarp kortelės ir aparato? (Planuoju pirkti 128 MB)

Pats turiu PQI 128 Memory Stica jau apie puse metu.Kainavo 120lt is Flopo.Dabar FIS vadinasi.Nesiskundziu.Ir pigiai ir gerai.

szuds tas pqi. imk lexara ir nesuk galvos Nekaltas

Kad kiek žiūriu Lexar tik 64 MB arba 256 MB, o to 256MB kaina Baisu, nesinori tiek leisti pinigų, ypač kai 256MB man visai nereikia.

tai sandiska pirk. irgi geros.

Neklausyk nepatyrusio zmogaus.Taip ir kisa tokius daiktus,ko net pats nera bandes Nekaltas

Jau radau originalia Sony 128 MB kortelę už 95 Lt, ryt parveš iš Vilniaus.

Cia tai kitas reikalas Gerai

Jau radau originalia Sony 128 MB kortelę už 95 Lt, ryt parveš iš Vilniaus.

As pqi naudoju ir neturiu problemu! Nenusisnekekite

laimingas bicas…

rrrrramiai, mergos! nesimuskit Šypsenavisu pirma - flashas apskritai yra “raschodnikas”, t.y anksciau ar veliau BUTINAI isleks. c’est la vie. pqi pasitikejima praradau po to, kai man asmeniskai isleke 2 kortos (256mb ir 512mb. abidvi mazdaug po pusmecio naudojimo). sandiskas vienas (256) laikos apie puse metu. kolei kas, tsakant. is turetu lexaru kolei kas visos gyvos (viena korta yra beveik 2m amziaus, dvi apie metus laikos). statistika, surinkta is draugeliu irgi rodo, kad pqi islekia bene dazniausiai. apie lexarus nuomones irgi visu pazistamu vieningos - Gerai

PQI esu pardaves apie 200 vnt.korteliu…is ju kokia 80 sugryzo atgal (neatlaike net 1 menesio) … Nekaltas

Mano kortelei bus puse metu.Tai dabar pagal jumis jinai turetu uzsilenkti? Tai kodel tos kortos (PQI) vis dar gaminamos jei tokios yra? Ir is viso reikia pirkti su garantija,pakeis jei ka.O ne is tokiu sabutilniku pirkti Ignoruoju

pas sabutilnika kainos Gerai Mirkt P.S. jei raso, kad sugryzo - reiskia pakeite Nekaltas

nelygu, kaip tankiai ir kokiom salygom tu ja naudoji - jei kortele tesiog guli stalciuj, tai manau, dar gales koki desetka metu pragulet ir nieko jai neatsitiks Šypsena

o kodel cicinas vis dar dainuoja? Veee

kas be ko. jei tik yra galimybe (ir $$) - butinai reik garantines imt!

o siaip, mano asmenine nuomone, kuri susidare po kurio laiko draugystes su kortelem - 1) geriausia naudoti CF kortas. nes pigiausios ir populiariausios (jei kokioj zimbabwej uzsilenks - lengviausia bus rasti butent cf’ke) 2) jei nera kokiu nors kitu apribojimu (failo dydis pvz), duomenim saugot geriau turet 2x256mb negu 1x512mb (ce kaip pavyzdys. talpos gali ir kitos but). nes jeigu viena korta isleks saibom - prarasi tik puse duomenu. 3) jei tik yra galimybe - geriau naudoti patikimu gamintoju produkcija. skupas moka du kartus.

o nuo kada lexar patikimesnė už sandisk? Canonui sandiskas eina kaip originalas, gamyklinėj komplektacijoj, ta prasme Nekaltas

hm… nuo visad? Nekaltasnepatinka lexaras - transcend’a naudok Mirkt

nikonas irgi prie savo muiliniu sandiska deda. so?