reike patarimo kaip mest rukit
Labas.
Gal kas mete rukit ir gali kokiu patarimu dot
trumpai apie save , rukau jau 12 metu sutraukiu pokeli i diena , rukimas pasidare nemalonis dalikas kaip rukau bet laiku prabegant organizmas vel reikalauja nikotino, bandzeu mest be jokiu premoniu sunkei sekas negaliu ishtvert pradedu blashkitis zodziu nelabai kas gaunas ,
tai gal kas ish jusu bande kokius pach klijotis ar dar koke premone zinot
ishkart perspeju tir kurie rashis kvailus patarimus jus esat ********
o visems kitiems didelis aciu
Viskas vyksta palaipsniui
bandyk mazindamas cigaru kieki…
pirma lietuviškai rašyt be klaidų išmok…
look who’s talkin’?
kas čia **** per mada ****** mest rūkyt? whtafck? rūkyk…
mano praktika buvo kur kas mazesne, gal 4 ar 5 metai. Irgi bangoj bangavau, kaip cia man metus…kazkas pasiule nusipirkt saldainiu ir ciulpt kada labai labai… plius dar prad4ejau sportuot ir po geros savaites negalejau paziuret i ta smirdancia puse.
Siaip tai tuo laikotarpiu reiktu vartoti vitaminus su antioksidantais ir daug vandens.
Gali paieskot archyve, turetu but kruvos ir kitokiu patarimu.
thanks man
pleistrai padeda
tik mazai kas moka juos teisingai uzsiklijuot
klijuot reik ant burnos, kad cigaretes isikist negaletum
geras!! reiks pamegint su pleistru ant burnos, turetu padeti
Ish kur tiek cinizmo? Po atostogu neatsigauni
Psycho rašė:
Ish kur tiek cinizmo? Po atostogu neatsigauni
tas padeda linxmeu gywent. nu jei zmogus realiai nori mest rūkyt tai jis ir meta. čia gi tik valios reikia. o jei jos nera tai nei saldainiai nei pleistrai nepades. o kokia prasme mest rukyt? nu nebent babkiu susitaupys…
pirmiausia užsispyrk, po to nusistatyk sau diena nuo kurios meti galutinai, gali nusipirkt nikorete (atrodo taip vadinasi). Tik nebandyk palaipsniui senas bajeris. šiaip metimo rūkyt pagrindas tavo užsispirimas. aš taip ištempiau 2 metus
Pirmiausia labai panorek, atrask tam valios ir ryzto Taip pat isikalk sau i galva, kad tau tai nepatinka, neskanu ir pan. Venk tokiu kompaniju, kur visi asmenys ruko, isskyrus tave.
visu pirma nepirk tu nicorete kramtomu gumu, nes tikrai nepadeda. kramtoma burnoj, cigarete dantyse. visu antra, nenusistatynek, kad tarkim nuo kito sekmadienio mesi. jei pasiryzai, tai daryk nuo dabar, o ne nuo kitos savaites pabaigos
Tu gali prisikimšti kramtomų ir užsiklijuoti pleistrais tiek , tiek
- kol tavo smegeninėje nebus tvirtai įkaltas noras mesti, niekas tau nepadės. Skeptiškai žiūriu ir į metimą "mažinimo būdu". Dažniausiai jis baigiasi prie pirmo bokalo
su draugais fraze: "Ai, šiandien surūkysiu viena daugiau, užtat rytoj iškart 3 sumažinsiu.
"
Pasistenk užsiimti kuo įdomesne tau ir kuo intensyvesne veikla. Daugiau būk gryname ore, venk prirūkytų patalpų, nevartok alkoholio. Dėl kavos sunku pasakyti: man asmeniškai ji padėjo, bet yra žmonių, kuriuos išgėrus
iškart prie
patraukia. Ir svarbiausia: kantrybė, kantrybė ir dar kartą kantrybė.
"Terpi kazak, atamanom staneš"
Galvok, kad tai yra labai blogai ir nuo to numirsi.
XDM rašė:
Galvok, kad tai yra labai blogai ir nuo to numirsi.
kad tas nepades, tai 100%
o siaip yra psichologine priklausomybe, salia fizines. Psichologine galima apgauti, kad ir nelengva, kazkuo pakeitus (juk reikia reguliariai kazkur eiti, kazka det i burna), o fizinei uzmust reik vitaminu ir mineralu. Nes nikotinas yra stimuliatorius (kaip ir kofeinas, kiti stimuliuojantys narkotikai ir aisku adrenalinas), stimuliuoja smegenu veikla, zarnyna, todel atrodo galva geriau dirba, priimamas geras sprendimas. Bet tuo paciu kenkia kraujagyslems jas siaurindamas… o smegenyse tokiu mazo diametro kraujagysliu ir kapiliaru labai daug…pagalvokit apie padarinius.
Metus pasijaucia, kad galva geriau dirba, o zarnynui susitvarkyti berods kokios savaies ar dvieju prisireikia.
sekmes, ryzto irgi !!