reikalinga pagalba
Labai jau man prireike jusu pagalbos… Stai pirmadieni bus sestosios mano ir mano vaiko mamos pazinties metines. Vaikas bus pas mociute, tai organizuoju toki romantiska vakareli dviems prie zvakiu sviesos… bet tokia proga, o as net neisivaizduoju, ka jai galeciau padovanot. nesinori pirkti kokiu tai kvepalu ar ko nors pan. neorginalu… gal galit man padet, pasiulyt kokia nors orginalia dovana… prasau, padekit…
Originali dovana cia kaip supratau,turetu buti daiktas.nzn man pati geriausia dovana butu grazus gyvenimas -bejokiu pykciu,kabinejimusi… Tu svarbiausia buk jai geras, o dovanele - ji nieko nepakeis,tik seip maloni smulkmenele, aisku kuo ji brangesne,tuo malonesne.Man vyras visada dovanoja papuosalus, vistiek tai gal ir atsibode, bet bent jau prisiminimas liks ilgam.Man labai patinka,kai pasipuosiu ir prisimenu, kuris papuosalas kokia proga.
va butent, kad noriu jog atsiminimas jai liktu… bet neisivaizduoju ka nupirkt… galiu isleist iki 300lt… o be to papauosalu ji gauna per gimtadienius ir per vardadienius… neorginalu
Būk gerutis, patikslink kokiam mieste gyveni
na jeigu butum shiandien skaicius forume "apie viska" tema "Bazarinimo rekordai kas daugiau", zinotum, kodel dabar negaliu jos vesti…
as vilnietis
Gaila, nes mano patarimai tau nepadės, bet gal padės kam kitam
Taigi, vakar vakare mes plaukiojom su kateriu po Kauno marias ir man šovė mintis į galvą, kad kaip smagu būtų dviese kokia nors proga plaukioti, šampanėlį gurkšnoti, bučiniais dalintis ir saulėlydį stebėti
Princese ta paty vilnieciai gali padaryt trakuose
tox pasibuvimas nera problema, bet man reikia dovanos, kokios nors orginalios dovanos, daikto
nesuprantu kodėl būtinai turi būti daiktas?
nu gerai, beriu keletą variantų: jubiliejinės taurės, judviejų nuotrauka gražiuose prabangiuose rėmeliuose, marškinėliai su judviejų atvaizdais, sexy apatiniai, …
nežinau, bet man rodosi, kad tokia proga dovana turi atspindėti judviejų buvimą kartu, o ne skirta būtent jai.
Galų gale man nėra nieko romantiškiau už rožės žiedą ant pagalvės
Tornaddo raše:
tox pasibuvimas nera problema, bet man reikia dovanos, kokios nors orginalios dovanos, daikto
Dovanos - daiktai - yra tik jausmų simboliai. Patys savaime dovanojami daiktai nėra svarbūs. Gali padovanoti, tarkim, nors ir bulvę, jei sugebėsi su ja perteikti savo meilę.
Kai nepavyksta gerai daiktu perduoti savo jausmus, gavėjas ima domėtis dovanos kaina - "kiek gi mane vertina - kokio brangumo dovaną pirko"? Būna ir atvirkščiai, kai jausmų trūkumą bando "kompensuoti" brangiomis dovanomis.
Nesijaudink labai dėl dovanos, ji tavęs vis tiek nepakeis. Ir dovanok, kas tau (o ne mums) patinka.
Nuska raše:
nu gerai, beriu keletą variantų: jubiliejinės taurės, judviejų nuotrauka gražiuose prabangiuose rėmeliuose, marškinėliai su judviejų atvaizdais, sexy apatiniai, …
o gal zinai, kas daro tas nuotraukas ant marskineliu? but labai faina… o kaip del romantikos… tai ji bus. va galvoju koki 100 roziu nupirkt, kad visi kambariai kvepetu, paruost ka nors tokio aistringo vakarienei, tik dar neapsisprendziau ka, vynas, arba sampanas ir viskas zvakiu sviesoje… noriu taip padaryt, kad ji bent metus laiko atsimintu… o stai prie visko norejau dar padovanot ir kokia dovanike, nebutinai brangia, svarbiausia, kad jai patiktu…
vienetinius marshkinelius galima padaryti tokioj kontoroj Polifax (per informacija bandyk rasti), be to man atrodo akropolio maximoj yra vienas pviljonelis su specialaus dizaino maikonais ir dzhemperiais - ten verta pasizhiureti. dar prie tu special dizaino dalyku gali buti puodelis arba pelenine (jei madam ruko) su kokiais nors funny pieshinukais - nebutinai saldzhiai romantishka nuotrauka, bet kokiais nors juokingais (pvz gali panaudoti jusu intymius vardelius kuriais vadinates - jei yra tokie… na visi zuikuciai, meshkiukai ir pan…)
nuskos ideja su nuotrauka irgi gera. galima ja dar labiau pavystyti ir padaryti didesniuose remuose koliazha ish prasmingiausiu ir grazhiausiu jusu 6 metu gyvenimo momentu. Chia jau tektu tau pachiam ir galva pasukti ir su zhirklem bei klijais pasidarbuoti… remelius parduoda pilies gatvej…
Na ir prikola radau internete: Polifax dizainas yra bankrutuojanciu imoniu sarase… tex eit i maxima pasiziuret…
rookis raše:
Tornaddo,gerbk ir mylėk savo moterą,neik kairėn-bus pati didžiausia ir brangiausia dovana…
ka tu rooki, ar as galeciau tokia proga i kaire nueiti… va jau trys dienos, kaip neinu…
Tornaddui keli metai nepavyksta sukaupti 2000 lt vestuvėms. Tai kiekai metų tavo vestuves nutolins šios 100 rožių, geriausias iš geriausiųjų Tornaddai?
ai, nu kam gruzilint ant zhmogaus juk ir taip jau visas susipainiojes, tai na lievo vaikshto, tai vestuviu nori, bet neisheina baliaus padaryti, tai jis savo mylimaja nustebint originalia dovana. palikim jam pachiam jo asmenines dramas
Tik draugishkai norejau tau pasakyt tornado - kad shi savaitgali prazhiopsojai gera proga nachaliavai prabangias vestuves aptureti. pasakojo tokie pazhystamu pazhystami ispudzhius ish vestuviu puotos vilone. buvo grand fiesta, gal 60 svechiu, nezhinau kokia baliaus kaina, bet zhinodama vilono kainas galiu primest kad kokie 2000 - 2500 zhalio. tai va, esme tame, kad vilone susprogo kazhkokie generatoriai ar pan… atoriai ir labai didele dali laiko nebuvo elektros
tai tie jaunieji aishku uzh sugadinta shvente atsisake moketi! prie zhvakiu shviesos pabaliavojo ir vsio - ate ate
tai vat ir galvoju tornado, jei but zhinojes, galejai gi ir tu taip gerai prasisukt
vk_ raše:
Tornaddui keli metai nepavyksta sukaupti 2000 lt vestuvėms. Tai kiekai metų tavo vestuves nutolins šios 100 rožių, geriausias iš geriausiųjų Tornaddai?
vk_ raše:
nutolint labai nenutolins, va kai baigsiu univera ir gausiu diploma, man alga is kart padvigubes… vat tada ir sutaupysiu… cia viskas apskaiciuota
Akropoly ant tavo issirinktu marskineliu gali uzdet bet kokia nuotrauka, kuria atsineshi… tai kainuos apie 40-45 lt./1 vnt. o uz likusius nupirk loterijos bilietu po 1 ar 2 lt…gal ka isloshit ir visos problemos ishkart ishsispres