Reikalinga jūsų nuomonė apie projektą
noriu kurti kauno žalgirį pajuokiančią interneto svetainę
galvoju vardus ir pravardes
Andrius Lepšaitis
G.a.idžius Glušas-Giedrius gustas
Tanoka beardas-neturi kolkas
Darjušas Prievartovičius
Dainuojanti Šlanga-Dainius Šalenga
Mindaugas Taupinskas-Mindaugas timinskas
Senvydas Smirdonis-Arvydas sabonis
Eduardas kotas-eduardas kota
Šliaukius Sutraukūnas-Paulius jankūnas
Simonas Sera[inas neturi
Ar pritartumėte šiai idėjai ir kokius vardus dar pasiūlytumėte???
Ačiū
Nejuokinga, tarp kitko as ir is plytu nesijuokiau
slepkis baudziauninkas su tokiom nesamonem
as prisiekes ryto fanas bet tokiu debilu nesuprantu…
Jei neklystu, tai šiandien lygiai metai, kai interneto platybėse atradau Bangą. Kokius devyniasdešint su viršum procentų prabūnu SK. Tai, kaip sakant, tapo internetiniais mano namais Per tą laiką čia mačiau visokių oluxų tikrąją ta žodžio prasme, kurie save laiko neabejotinais Sporto žinovais, sirgaliais. Ir tas jų sirgališkumas pasireiškia tik pačio didžiausio blogio linkėjimais svetimai komandai (čia turiu omeny Žalgirį ir Lietuvos Rytą). O apie savo komanddą, kaip įtariu, nixuja nežino.Na gal pozicijas dar pasakytu, bet amžiaus, ūgio, karjeros vingių točna nežinos.
Galbūt šią temą būčiau tyliai užrakinęs, kaip ne vieną dešimtį kitų ir ryte daugelis net nebūtų pastebėjęs jos, tačiau neiškenčiau pamatęs vieną dalyką. Senvydas Smirdonis Atleiskit, bet šito dalyko aš nesuprantu. Man liežuvis neapsiverstu tokių "gudruolių" pavadinti krepšinio žinovais ar net sirgaliais. Manau tai paprasčiausias spuoguotas paauglys, kuris "domisi" krepšiniu tik todėl, kad juo domisi krūtas klasiokas. Koks 90 procentų dabartinių Lietuvos krepšininkų užaugo norėdami būti panašūs į Sabonį, žaisti kaip jis. Mano nuomone visa ta Lietuvos stiprybė krepšinyje atsirado nuo Žalgirio ir Sabonio laikų, kai visa Lietuva ir ne tik sirgo už juos TSRS čempionate. Netikiu, kad dabar būtume Europos čempionais, nes paprasčiausiai nebūtume užauginę tiek aukščiausio meistriškumo krepšininkų, kurie augo žiūrėdami, kaip žaidžia Sabas.
Kai visas pasaulis už jo nuopelnus krepšiniui jį gerbia, laiko vienu geriausiu krepšinio istorijoje krepšininku, tai Lietuvoj atsiranda tokių poacukų,kad… Man gėda
Asmeniškai aš krepšininkus skirstau į kategorijas: Statistai,žvaiždės,Supperžvaigždės ir dievai Ir kuo aukštesnė kategorija, tuo mažiau joje krepšinikų. Tų krepšinio dievų tėra keliolika, gal keliasdešimt. Už nuopelnus krepšiniui, už puikų žaidimą už kai kad krepšinį jie padaro daugiau nei žaidimas, su tokiais žmonėmis kaip MJ, Laris Biordas, Madžikas Džonsonas, a.a. Petrovičius, Oskaras Šmidtas ir kitais yra ir Arvydas Sabonis. Mano vienas norų yra atvažiuoti į Kauną,nors gyvenu toli, į Eurolygos varžybas. Ne, ne pažiūrėti kaip žaidžia Žalgiris, tai antram plane. man gėda bus jei nepamatysiu gyvai žaidžiančio vieno geriausio visų laikų krepšininko…
Žiūrėkite,vaikai, kol galite ir mėgaukitės…
Rakinu.
Jausiuos laimingas, jei nors vienas tokius vėjus rašantis pakeis savo nuomonę.
chia jau seniai buvo aishku kas ir kaip. as garantuoju,kad rungtynese wilniui pries ryta vel girdesime darnu "zalia qurva",o gal net "saba nx"(prisimenat "grisha nx"?) ir net manau,kad jei sabas suzais neblogai jis rizikuoja but apmetytas monetomis ir t.t.