Reikalinga informacija apie Rover su 2,0SDI varikliu

Reikalinga informacija apie Rover su 2,0SDI varikliu

Labai noreciau suzinoti savininku nuomone apie Rover (arba Honda) su 2,0 dizeliniu varikliu. Aciu.

Klausk pas Esmi,pas ji toks pat motoras.

Nu tokiu europiniu honda, kurios isvaizda mazai skirias nuo Rover 400, su dyseliu lyg ir nebuna…

Pas mane 96 metu Honda Accord su Rover dyzeliniu varikliu 2.0 TDI, siaip trauka yra labai gera tikrai be problemu ir ant lenkimu einu ir i kalna lipu…ekonomishkumas vidutinishkai 6 litrai 100 km…aisku jei akseleratoriu ant dugno laikysi tai sanaudos bus didesnes, bet ramiai sau vazinejant iseina butent tiek…

o kokia zadi pirkti?..

Buna bunaŠypsena tik europinei rinkai Hondos tu metu leidu dyzelius su Rover varikliu o Japonijos ir aplinkiniu saliu su Isuzu varikliais.Man pries perkant auto teko gana daug dometis tuo…

Del kitu honda modeliu, tai nelabai zinau, bet pas mane civic '97 5 duru (tas kuris nuo rover 400 skiriasi tik kosmetiskai), tai jo manuale nekalbama apie jokio dyzelio galimybe… Gal dyzeliniai varikliai atsirado veliau arbo po facelift’o. Maniau, kad temos autore domisi buten civic’u…

viskas aisku…beje naujesniu metu lyg ir civic dyzeliai eina?..ar as klystu?Nekaltas

Nzn tixliai, bet mieste maciau ir tokiu kaip mano civic’u, tik atnaujintu (pakeistos lempos ir honda zenklas ir pan), tai jie ne senesni kaip '98 metu turetu but, gal juose ir butu dyzeliai dedami…

tik va vieno dalyko nezinau, nuo kada Hondos pradejo gaminti savus dyzelinius variklius?..