reik rimtu zmoniu ir ju rimtos nuomones (kurie jos neturi cia nelyskit)

reik rimtu zmoniu ir ju rimtos nuomones (kurie jos neturi cia nelyskit)

…zmones tave tikrai ne uz akis myli ir myles…nevaryk sau komplexu, dziaukis gyvenimu, dziaukis kad gyveni!Mirkt

as turiu geriausia drauga kurio viena akis stikline, man tai niekad netrukde, beje jis turi puikia mergina. svarbiausia tavo vidus Bučkis

neprisigalvok nesamoniu… esi koks esi… visi kaskokius minusus turim… vieni turi akivaizdzius kiti uzsleptus… manau tai nepati didziausia problema paliginus su tuo kad yra visai saules sviesos nematanciu…
nesijaudink as mes tave palaikome! ;o)

Nevaryk sau vezio galvon… Visi turi trukumu, idealiu zmoniu nera… vienu tai pasireiskia kazkokiu fiziniu defektu, kitu dvasiniu ir pan… Tavo isrinktoji, tikrai myles ne uz akis kaip sake cia bangiete… Pilnai tave suprantu, kaip jautiesi, bet stok i kova, kaip lygus su lygiu, nes butent toks ir esi
Gerai

yap yap yap

xe… mano gyvenimo meile kazhkoks irgi truputuka truputuka zhvairokas Šypsena na ir as galiu pasakyt kad man jo akytes pacios pacios pacios nuostabiausios ir grazhiausios pasaulyje … myliu jas (gaila ne ash viena myliu ) Liūdnas

Ne tu vienas netobulas. Nesiparink.

Juk isvaizda nera viskas. Troskulys yra viskas Cha cha Na o jei rimtai, tai svarbiausia, kad pats savimi pasitiketum ir neteiktum tam dideles reiksmes. Tai ir kiti neteiks.

Mano vaikinas irgi žvairas, ir ką? Nekaltas Ir nieko - myliu jį tokį, koks yra. Apkabinimas O akinukus nešioji?

Nu va cia zmones manau parase viska, ka reikejo parasyt. Svarbiausia nepasiduok slegianciom mintim

Nesupratau kame problema. Na ir kas kad zvairas? Manau tas neturi jokios reiksmes Ne

cia tikrai ne problemaMirkt svarbu koks tu…o pirma ispudi, jei vertina pagal ishvaizda, galima pakeisti…Taip
(cia gal taukas nika pakeites rasho)Juokiasi

Yra afrikos genčių, kur mažoms mergaitėms kurioje nors veido pusėje akių lygyje kabina rutuliuką, kuris visą laiką ten šmėžuodamas padaro savo juodą darbą ir sulaukusi pilnametystės mergina buna žvaira, o tai laikoma būtinu atributu ir grožio etalonu.
Ir ką aš norėjau tuo pasakyti? Hmm… Gal važiuok į Afriką, jei jau visai depresija užpuls.

galbut tai trukdo tau,bet ne kitiemTaipTaip

Aisku tai taves kaip zmogaus nei kiek nemenkina,bet zinok,kad yra ir ziauriu zmoniu.