Reik panos kuri keltu mano lygi ar bent nedergtu

Reik panos kuri keltu mano lygi ar bent nedergtu Juokiasi

Krc yra taip, reik panos Tolka dirka kad butu prie bapkiu, taprasme nuejus i kluba netik issiziojusi lauktu, kad uz ja sumokesi, bet ir pati karts nuo karto sumoketu JuokiasiTada turetu masina, nuo 1995metu (Nes man nelygis su senesnem… na kur as ir surudyjusios blekos, gi mano lygi zemina, vdruk dar pamatys kasnors jose… baisu Žliumbia) Tada reik, kad butu plati lova, kad isismiegot galecew (kai nakvosiu pas ja Girtas), reik, kad turetu savu draugu ir nesitrintu istisai su manim (Juk man ir su kitom reik paflirtuoti) Tada reik, kad nesikuklintu ir demostruotu, savo kojas ir papus. Nesiotu miniakus ir kablus. Maikutes visokios permatomos ir atviros, kad kiti snukej aplinkuj pavydetu man, ir keltu mano lygi Gerai Cha cha GirtasJeigu atitikai tai, kas isvardinta auskciau, parasyk, gal susinomesiu… Jeigu tas zmogus butu labai geras ir neisiziestu, tai as duocew jums viena nuotrauka, tada suprastumete kokios reik Girtas Cha cha

geri norai Gerai Cha cha

uzhsimanei ir prisnigo Girtas

geri tai geri, bet svarbiausia, kad jie atitinka realybe Cha cha Juokiasi

per daug filmu prisiziurejai

nemegstu sniego Ne

nefilmu, o pazystamu tokiu turiu Taip Gerai

mu tai sekmes beieskant

Sekmes Labas

noriu sniego

uzhsimanyk labai prisnigs Girtasp.s. ash ir noriu Taip

Nusiprik ir turesi… Visi nosi ries ir tyles… Tik saugok kad kas nisdurtu(nepradurtu)…pssss…

ks ks ksssssssss, nepataikys Kandaisdursiu Taipuzlituosiu, uzvirinsiu ir uzsiementuosiu Žvaigždėgal alaus? Alus ?

~Kyska~ O tai tu kurio ce punkto neatitinki? Laimingas Flirtas Juokiasi

kys visus atitika, tik tu jos ne vieno punkto neatitinki Girtas

tai kad tu ne velnio nezinai apie mane, gal as narkasa? a, a a, a,a bl.et Cha cha

bet pala? tu ja labai izeidei? Pavargęs PIRMAS IR PARYSKINTAS PUNKTAS!!! Baisu jofana, as tai neatleiscew… Juokiasi Juokiasi Juokiasi

daugiau nieko? Nekaltas

oi plec man dabar bijot