reik pagalbos del kabelinio ineto?

reik pagalbos del kabelinio ineto?

turiu vinitos ineta viskas veikia norm kur tinklo rysiai rodo local area conection ir 1394 conection. atsinesiau kita kompa pajingiau ineto laida ir nera ineto, paziurejau tinklo rysius tai tame kitame kompe tik local area conection kaip padaryt kad butu ir tas 1394 conection.

1394 – tai FireWire jungtis. per ka galima sujungti du kompus taip kaip per dvi tinklo plokstes ir tinklo kabeli, bet siaip tai firewire laidas turi buti specialus. tia riekia kad tavo motina turi sita jungti o kito kompo ne.

Ineto greičiausiai nėra todėl, kad kabelinės pririša savo inetą prie plokštės MAC adreso . Padaryk taip Start> run rasyk cmd atsidarusiame lange rasyk ipconfig /all ir parasyk kas ten parasyta.

prie mako tai dauguma risa. siaip greiciausiai tiap ir bus o i autoriaus klausima

ka galima paskaut PCI firewire adapter ~ 60 litu kainuoja Juokiasi

kaip buvo mineta kabeliniai netai dazniausiai prisirisa prie MAC gal pades: klcconsulting.net/smac/ Mirkt

siaip kiek zinau vinita risa prie kabelinio modemo mac o ne prie tinklo plokstes

o kas ta mac’a turi ? Girtas

blogai suinstaliuotas modemas. ta modema kol suinstaliuoji ypac kai per USB pajungtas.

Savo vinitos modemo usb driverius sukisu per add hardware, nes per cd autoruna tik sh mala.

nat / proxy

Žinau geriausią vaistą kabeliniam internetui. Bent jau kaune Inito- visąlaik suveikdavo (prieš tai skambindavau adminams- nu jie taip pareiškė, kad kitaip neveiks- tik jie gali atstatyt netą, pakeitus kompą). Pasirodo niekur nereikia skambinėt - perkrauni modemą ir akimirksniu veikia netas.

Kaip tik tokios programos ieskojau, nes pas mus pagal mac adresa, leidzia netu naudotis arba nea, nu reiks pameginti Cha cha

poto prasides temos kodel man atjunge interneta as nieko blogo nepadariau Cha cha