Reik moteru pagalbos

Reik moteru pagalbos

na va turiu problema. pries savaite ejau su sese pirkti pirmaja liemenele atsimenate manau ir jus kaip buvo nedrasu… etc.
dabar sese isvykusi pamaciau turguj labai grazu liemenuka ir uzsimaniau. bet kai pagalvoji kokios ismieros prasyti? kazkaip sese nupirko pasimatavom ir kazkaip nieko nesake o kai paziuriu ant etiketes tai parasyta 30b tai kaip cia reiks sakyti man turguj 30b ar kaip kitaip?
labai aciu

Na kad b tai taip,bet kad 30 tai ne taip kažką nužiūrėjai Nekaltas

Kai nusipirksi 10-15 netinkamų,tada pradėsi matyti iš akies-PRAKTIKA

ApkabinimasMirktLabas

Gal 30+ buvo Cha cha

Ot šiuolaikinis jaunimas - vietoje to, kad mamos pasiklaustų, internete atsakymo ieško. Kietas

aiCha cha seip sese buvo tai ji padedavo visurNekaltas

Geriau pirk briliantinės žalumos tirpaliuką. Kietas Jam išmieros vienodos - 50gr.

30- coliais, angliskai. Centimetrais bus 76. Reiskia- 76B, nors turbut 76 nera, yra 75B? Sako, pardavejos moka is akies nustatyt Cha cha

mazzee Šypsena Tu tikrai kažką negerai nužiūrėjai, nes liemenukų dydžiai rašomi taip - krūtinės ląstos apimtis + pilnumas. Pilnumas būna A, B, C, D… Taigi jei tavo krūtinės ląstos apimtis tarkim 76 cm, tai ant etiketės turėtų būti parašyta: 76A arba 76B ir t.t. žiūrint kokio pilnumo tau reikia. Turguj labai supratingos pardavėjos, tad nebijok jų paklausti Taip Viską paaiškins, net išmatuos apimtį, jei reikės… Mirkt

Būtent.Koks šaunus vyriškis,kad pasiūlė gerą mintį.Dabar parduotuvėje nereikia baisiai tokiais dalykais rūpintis,reikia tik pasakyti,-man reikia liemenuko ir aš be jo iš čia neišeisiu

GeraiGeraiGeraiTaurė

hmmmmmmmmmmmmNekaltas…o kiek tau metuFlirtas?

pagal sena ismiera turguj:
pardavejas:
1,2,3…1,2,3…
prieina mergaite:
o 0 turite?
pard:
karpas reik nusigydyt! 1,2,3…
prieina pilna bobute:
o 4 turite?
pard:
ant karves tesmenu nesiuvam
Cha cha

30b butu angliskos ismieros…

Jei moki angliskai:
http://www.femalefirst.co.uk/health/brasizing.php

http://www.amberssecrets.com/size.htm

[quote]
lietusLietuvoj® rašė:
hmmmmmmmmmmmmNekaltas…o kiek tau metuFlirtas?

o koks skirtumas?Nekaltas
man seip 14Nekaltas