…bo nori jas užsmaugti (su smaukymu nesumaišykit, plyzzz). Blevyzgos tapo populiariausiu forumu ne tik pagal vizitų skaičių, jei ten skaičiuot nuo jo susikūrimo datos, bet ir pagal žinučių kiekį bei temų gausą.
Kitiems forumams ir klubams dėl to pavydas ėmė kilti, todėl Bangos adminai sumanė tas Blevyzgas sunaikint iš vidaus!
Įkurdami šį demokratiškiausią forumą Bangos, adminai galvojo, kad jisai savaime čia nunyks, o jis čia vietoj to, tiktai kasdien labiau populiarėjo.
Tad buvo nuspręsta suduot gausioms blevyzgoms skaudžiausią smūgį - atimti žinutes, toliau jau rašomas, ir perliukus uždrausti rinkti ten.
Vo, blyn su cepelyn paėmus! Statistiką iškreipti nori, kad forumas Blevyzgų iš lyderių, pagal šituos rezultatus užšaldytus, į paskutinę vietą kristų, ko pasėkoje jį uždarytų naxren!
Tai va, už žinutes ne tik, kad perlų jau neduoda Blevyzgose, bet ir pačių žinučių neskaičiuoja!!!
Oi ple ple ple
Reiks akciją surengti ir eit prie Seimo piketuoti!
Aš supratau dėl ko Banga padarė šitaip - artėja juk Naujieji Metai - grand dovanėlių derliaus proga, o perlų tiktai juodai dienai likę, todėl ir užraukė čia jų rinkimą. Kaput bazarinimui ir perlų atsargėlių mažinimui. Išsilakstys ir visi flūdintojai po kitus forumus ir klubus dabar jau banų rinkti!
Ex, negerai čia mum.
Turbūt ir pati Bitė neturi tiek nemokamų tinkle minučių, kiek duodavo dar iki šiol xaliaviems pokalbiams už surinktus perlus vis pliurpti.
Turbūt ir firminės Bangos tapkutės su kutosėliais eina jau prie pabaigos, kuriuos visuomet buvo galima gauti už perliukus surinktus (aš pats asmeniškai jau trečią porą tokių Bangos tapkučių jau nešioju).
Tom tapkėm net aprūpinau kelias panas, kurios man davė.
Dabar rinkau perlus ir juos taupiau, nekeisdamas į nieką, kad gauti Bitės SIEMENS C62-ą su spalvotu displėjumi už dyką (už perlus, na žinoma). Tfu. Fiasko. Pririnkt nespėjau!!!
Einu protesto reikšti. Jei ką, ir pabadaut galiu bent vieną dieną!
Rašysiu į Strazbūrą.
Teisme aš jiems parodysiu, kur Paksas žiemavoja!
zinai Razrucha…ash tawes blevyzgose beveik nesu mates …visus perlus renkiesi seimo ir apie viska forumuose
tad nera ko chia tiek shaukti…"lietuva tai tautybe musu. Is tiesos ir bedos mus banga istraukia"
Xi xi . Jau renki banus… Bet Tau manęs niekaip nepasivyti - aš jų turiu žymiai daugiau (gerai, kad tiek yra daug klubų ir forumų Bangos portale). Aš vienam klube, tik nesakysiu kokiame, o tai yra IT durnyne, turiu net 12 banų surinkęs! Kiek mažiau (9), kam iki 18 vaikų darželyje ir t.t. Banus žymiai sunkiau rinkti nei perlus. Čia Tau ne perlai xaliavi. Už dyką jų nedalina nieks. Kažkiek dar taupo, bet man juos duoda dažnai vien tik už vardą gerą, mielą, tobiš - už nick’ą!
O jei pvz. susikuri kloną nesusijusį su syclone, gali rašinėt nesąmones, o tik pratrina, o bano nededa o JEI susikuri nicką syclone2 tai jau už vardą baną ir man duoda
Taip, Bitė nemokamas (xaliavas) minutes duoda už taškus, kuriuos tu gauni pasikeitęs savo surinktus perlus. Tas pats su tapkėm. Pirmiau pasikeiti perlus į taškus, o jau po to mobilkę gauni, jei tų taškų pakanka.
Na kad gal ne. Susikuri nekaltą kloniuką, o IT latifundijos vadovas ir orakulas Albinas pasižiūri, kad tai Razrucha ir banina be perspėjimo! Kapec alyvoms!
Jis ir kiti moderai pažiūri tavo adresus visus, IP ir logus dar pašarina ir taip nustato, kad tu esi kenkėjas.
Gali pasižiūrėti - visi mano geriausi klonai Razrucha1, Razrucha2, Razrucha3… Razrucha69 …Razrucha99,Razrucha100… Razrucha1999, Razrucha_Milenium, Razrucha2000, Razrucha2001, Razrucha2002, Razrucha2003 yra užbaninti kapitaliai.
Sekančiais metais kursiu kloną Razrucha2004 - nedaug beliko laukti ir kentėti.
Yra dar ir kitokių mano klonų, taip nekrentančių į akis: RazruchaGyvatė, AlbinoRazrucha, DurniuRazrucha, RazruchaXamas, XamloRazrucha, IšgraužkRazrucha ir kiti, bet ir jiems xerovai. Kaput visiems.
Khmmm… khmmm… Norėčiau paklaust, kur ta keitykla yra?.. Ir koks ten kursas dabar?..
Turiu daug perlų, manau jau išeis gan nebloga mobilka
Pasidovanočiau sau Kalėdoms…
Kol kas 1:1. Nežinau tik kokiu santykiu keis, kai Bitė įsives korius vietoj perlų. Greičiausiai 4:1 arba 3:1, nes korys bus daug tvirtesnis, stipresnis (stabilesnis) perlo atžvilgiu. Ne taip šokinės ir jo kursas kitų renkamų daiktų atžvilgiu.
[:1. Nežinau tik kokiu santykiu keis, kai Bitė įsives korius vietoj perlų. Greičiausiai 4:1 arba 3:1, nes korys bus daug tvirtesnis, stipresnis (stabilesnis) perlo atžvilgiu. Ne taip šokinės ir jo kursas kitų renkamų daiktų atžvilgiu.