registracija

registracija

Chebryte,kaip prisiregint prie bangos? Man uzlipa va taip va raides ir fonas ant virsaus ir nedasikapstau iki registracijos ir slaptazozdio laukeliu Liūdnas atidarant psl kartais dar pasimato tas virsus kaip reikia,bet tuoj pat nusileidzia tas fonas ir pz…

banga.balsas.lt/lt/2user.register

Čia po paskutinio Chrome atnaujinimo susigadino taip bangos puslapis. Su kitom naršyklėm rodo gerai.

ačiū

naudok opera Cha cha

užsiblokuoji tuos raudonus plotus, logo bei tą šlykštų monitorių taipogi, ir puslapis atrodys idealiai

su kitais browseriais atsidarinek banga…

yessuz, su Opera 19 tas pats. Blogai Blogai

jo. katik uzupdeitino opera - ir tas pats Cha chabet cia debiliskai opera suprograminta Blogaines pvz ant bb defaultinio browserio tai PZDC kaip lagina teksta ivedinejant. nenormaliai… o opera 19… Chromium updated to 1700.76

naudok IE Cha cha

tomai, ne, aciu, galvos traumu neturiu Cha cha

2 procentai tarp visų internautų nėra didelis traumatizmas …

5, o ne 2. matyt naudoti kiaura ir leta IE yra mazesnis traumatizmas Mirkt

Na kad tas naujas ie tikrai nera letas, bent jau uz ff tikrai greitesnis, na tik tiek, kad jis plikas, addonu normaliu jam nera.

na, pats naujausia… gal. vienok nezinau. nuo 1999 metu naudoju opera… dar pamenu kaip baneris budavo virsuj Cha cha

2 procentai. Ir traumatizmas šimtaprocentinis…

Kaip kai kurie kalba bent minimum 5 metų žiniomis. Pats yessuz prisipažino, kad nuo '99 metų kitos naršyklės net nenaudoja Cha cha Ką bekalbėt gali, kai žmogus neturi realios nuomonės apie naujausias versijas, o mirk-plyšk varo apie jų blogumus Cha cha

Tai pavaryk apie jų gerumus, Dublis Šypsena.

O kodėl turėčiau varyti? Šypsena Aš naudoju, kas man patinka. Jei nepatiks, ieškosiu ko kito. Ir nematau prasmės nei kišti savo naudojamų naršyklių kitiems, nei juolab klausytis tokių kišimų. Jei jūs neturit ką kitą gyvenime veikti, tai prašau, plėšykitės maikes dėl beprasmių dalykų…