regis=]]]
SPIDI aprangele
netame esme. labai gerai sufokusuotas, kaip tokiu greiciu lekentis objektas
Ducati 999 ?
jo
bleem: manau tokiam fotografavimui turi fotoparatus ne uzh shimta lytu
Nikon D100 ir su Nikkor AF-S VR 70-200/2.8G IF-ED objektyvu daryta… bet cia jau niekas nepagelbes, jei pirshtai bus kreivi. Siaip tokiais greiciais fotkinti yra sudetinga ish arti, reikia petirties geros
Nebūtinai iš arti, galimas ir pritraukimas
greiciau jau nikon f5 arba eos 1 su sidabriniais objektyvais. nikono wave ir canon ultrasonic(berods) fokusavimo varikliai ir tobulos fokusavimo sistemos leidzia
jus cia daugiau ne apie mocus o apie fotikus kalbat
namatau ash cia parkiu jokiu, su savo senuku Pentaxu padaryciau ne ka blogiau. Saules pakanka tam, kad gilintum diafragma ir tuo pat metu ishlaikimas butu pakankamai mazas. sufokusavai i asfalta ir lauki kol i ta vieta motas ileks… pirmo gal ir nepataikisi, bet pasitreniraves tikrai gali shaudyti be promochu…
ziune, kalbi tai kalbi, pamuilink man i maila savo daryta foto, o tada ir kalbesim sakyti galima viska, tik pirmiau parodyk savo darba
siais metais jis turetu but cempas, nes edwardsas ir hudsonas ar hodgsonas i moto gp isvare. gaila man ju, vilksis vos ne rykiuotes uodegoj…
apsikeite vietomis lakonis is motogp o tie y…
bleem. vienas dalykas tai mano fotikas ne skaitmeninis (bet ir ne muiline) tai nebent albumu koki 30 shtuku atsiusciau tau Lietuvos Pashtu perziurai… O antra, tai nesu fotkines ziedo…
pala pala, nesiusk tu man tu albumu, atrink kokia viena tavo manymu geriausia ir uplaud in zis peidz, va tada pakomentuosim