Man patinka, bet būtent vėlesnio laikotarpio dainos, kai pasigirdo/pasirodė "Another Side". Yra gerų, žinoma, dainų ir iš ankstesnio periodo, bet dabartinės solidesnės kažkokios.
na klausyt galima… bet vertos demesio tai man tik dvi dainos: give it away, ir under the bridge. daugiau kaip ir nieko. ypac californication daina ir visas albumas tas nepatiko. nusivaziavo.
Nu pusetina tokia grupe, popsova biski. Seip tai neblogi gabalai yr under the bridge, otherside, californication, by the way, o daugiau tai nieko per daug idomaus ir nera.
Nu yra daug ir kitu demesio vertu gabalu sitos grupes…jeigu tu tik zinai tuos gabalus kur per mtv rodo ir per radijas groja tai nereiskia kad ce geriausi gabalai… sita grupe gal ne tiek popsova tiesiog inai tokia komercine…o komercoines paprastai visi vadina popsu…bet grupe tikrai gera, verta demesio, ir gitarom labai gerai gorja…zodziu liuks grupe
ha ha ha!!! prajuokinai! gitarom gerai groja sakai?? xe xe… zinai kas sugeba grot gitara? steve mors, carlos santana, plant’as… tokie didmeistriai… o rhcp su jais palyginti ee… gal net nelyginkim ka?
o man jie prasidejo nuo scar tissue patiko dainele… veliau dar pora gabalu Otherside… dar kazkas neatsimenu nes fanas kaip ir nesu…bet nieko nieko del by the way …mazai jos klawsausi…gal ir nieko