Red hot chili peppers fanams

Red hot chili peppers fanams

Visi kam patinka si grupe nepatingekit ir pasirasykit, bus faina surasti bendraminciu… Labas

gera grupeGerai ypac man patynka "By the way", labaij vasara primenaCha cha ir kitos daijnos tikraij neblogosTaip

Man patinka, bet būtent vėlesnio laikotarpio dainos, kai pasigirdo/pasirodė "Another Side". Yra gerų, žinoma, dainų ir iš ankstesnio periodo, bet dabartinės solidesnės kažkokios.

Pasilieku teisę klysti.

va, kaip tik jos klausausi Šypsena
"californication" Gerai

ne fane, bet kartais patinka pasiklausyt Šypsena

visai nebloga grupe, neblogos dainos : ‘road trip’ , ‘carlifonication’, ‘otherside’ …

Pasirodo fanu dar yra Šypsena, saunu…

dar "Californication" labaij gera daijnaCha chaGerai

Dievinu! Patinka ju crazy klipai Šypsena Ir is vis man jie viskuo patinka!!!

na klausyt galima… bet vertos demesio tai man tik dvi dainos: give it away, ir under the bridge. daugiau kaip ir nieko. ypac californication daina ir visas albumas tas nepatiko. nusivaziavo. Blogai

sejp gera grupe, nors ancew geresni buwo ( pvz "give it away&quotMirkt , o dabar em… nupopsejo…

Nu gera grupe, gerai kala i klyna Gerai

Nu pusetina tokia grupe, popsova biski. Seip tai neblogi gabalai yr under the bridge, otherside, californication, by the way, o daugiau tai nieko per daug idomaus ir nera.

Nu yra daug ir kitu demesio vertu gabalu sitos grupes…Taipjeigu tu tik zinai tuos gabalus kur per mtv rodo ir per radijas groja tai nereiskia kad ce geriausi gabalai…Kietas sita grupe gal ne tiek popsova tiesiog inai tokia komercine…o komercoines paprastai visi vadina popsu…bet grupe tikrai gera, verta demesio, ir gitarom labai gerai gorja…zodziu liuks grupeGeraiTaip

ha ha ha!!! prajuokinai! gitarom gerai groja sakai?? xe xe… zinai kas sugeba grot gitara? steve mors, carlos santana, plant’as… tokie didmeistriai… o rhcp su jais palyginti ee… gal net nelyginkim ka?

As seip MTV neziuriu ir radijos neklausau ir man tie gabalai labiausiai patinka

o man jie prasidejo nuo scar tissueŠypsena patiko dainele… veliau dar pora gabalu Otherside… dar kazkas neatsimenuŠypsena nes fanas kaip ir nesu…bet nieko niekoŠypsena del by the way …mazai jos klawsausi…gal ir niekoŠypsena

Kieta grupe Šypsena

Yra keletas gabalų, dėl kurių juos gerbiu.Šypsena