Realybe=DDD

Realybe=DDD

Gerai Juokiasi

youtube.com/watch?v=imS7TJ9y6Wc&feature=relatedprancuzu BMW pries zimbabves BMW PAZIUREKIT BUTINAI Cha cha Cha cha Cha chapamatysit tikra drifta Gerai

tai, kad visai ten neprancuzu BMW, nes aplink Ikarusai vazineja Nekaltas

Nu tai Ikarusus Cekai gamino, tai kodel i Frankus ju exportas negalimas? Liežuvis

Ikarus vengrai gamino Mirkt

Ai gi Hungary tiksliai Juokiasi Alus

esu mates ir vokietijoj pries 10m IKARUS, bet jis buvo ledinis ir tvarkingas, ne toks kokie tada po LT vazinedavo.

man pries nosi padarytu tokius driftus, kai pisciau isibegejas i sona, tai per visaas zinias rodytu “KARAS KELIUOSE TESIASI” Juokiasi

nu ka as galiu pasakyt, debilai padare sita piesineli. nes sveiko proto zmogus, net jeigu jis vairuoja audzi, taip nepadarytu

trulikas ne bmw esme, o dviratyje Šypsena nebent nebaigei ziuret.

Woris manau jis turejo omenyje sita paveiksliuka o ne video Cha cha

trulikas kalba apie foto o ne apie simta kartu matyta video.

be to trulikui pritariu Mirkt

aa Cha cha rimtai… lelalas o tu ji simta kartu ziurejai? Cha cha

a man foto patinkt. bile be em ve naklaike ir jau kruts esi ant lietuvos Cha cha

o su civiku pradurta duslerke isvis dievas…

o jei turi bie em vie 525 su dujom tai liosei gali dziet skiersą unt dieva su civicu pradurta duslerke Mirkt Juokiasi Valio

siaip labai teisingas paveiksliukas, ko irodymu autobanginiuose netruksta. Vietoj bemeve zenkliuko galetu buti dar keletas kitu, bet esme nesikeicia: yra zenklu, kuriuos uzdejus ir ant suns kalio tu zenklu garbintojai jams ta kaki plikomis rankomis ir iskele juo geresis, nes garbinamas yra pats zenklas, o ne tai kas slepiasi po juo. Reklamos aukos Labas

nu ir nichuja. as perku daikta. neperku pavadinimo. jeigu man grazus modelis, patinka variklis, tai tikrai imciau. nors ten ir kringeliai butu. man dapizdy kokios ten reklamos. niekada nepirkciau 1er bmw, x3 arba 3er kompakto.