Realus paaiskinimai del symbian..

Realus paaiskinimai del symbian…

zmones gal imeskity linku kur bent vienas zmogus yra parses normaliai kas yra symbian… ? pats zinau bet reikia realiu irodymu ne man… gal koks review saitas ar kokiam forume nagi jei turit info klokit ir nerakinkit nes pades ne vien man daug kas nezino kas tai yra vien zodziu kad tai mobilioji operacine sistema nepakaks … parasyk ir kokie pagrindiniai privalumai Symbiano…

Gal gana nesamuones rasyt? Ka? Kam reikia tas puikiai per google ras. Arba cia klube. P.s. Jauciu tuoj prasides ‘zinovu’ diskusijos

Siaip, jei zmogus naudojas mobu bangos perziurai, tai jam nelabai pades google’as.

tau artadoks tik p[aplepet…

Jo, vat naudojuosi Symbian telefonu jau pusę metų, bet vis dar nežinau, kas tas Symbian… Juokiasi O jei rimtai, dabar galvoju, ar tiek jau daug privalumų tame Symbian… Nežinau Ar sekantį telefoną jei rinksiuos, tai irgi būtinai tik su Symbian? Aišku, privalumas, kad gali prisikraut visokių progsių, “pribumbasų”, bet ar jų labai reikia?

na as irgi turiu symbian moba, 3660, galima wisokiu progsiu prigrusti, bet greitai acibosta, ir tas dar dydis kuriuo symbianai pasizymi…jau kyla mintys parduot symbiana ir nusipirkt paprasta funkcionalu…

http://www.symbian.com/ . Tai tisioe operacinė sistema, kaip Windows, Linux, tik teliponams.

Kazin, ar labai durnas buciau, jei vietoj 3660 pasiimciau Samsung D410?

oo tam yra symbian? kad ir nera as wietoj tawes imceu, wisgi 256k coloro ir poli 40, ir seip zeurei grazei atrodo Girtas
o kaip imsi?

64 tonu poly Mirkt

Symbian yra symbian,aisq?

O kazin kiek jis atminties turi? Ir man regis jis BT neturi, ar ne? O kazin kaip del foto kokybes, kurio geresne?

visai ne… keisk ta telefona greiciau Mirkt

Bl ziurek i data! Nx iskeliai? Ignoruoju

labai geras klausymas tik gaila ne tuo adresu. Labai aisku gaila. bet apart to, kad “telefonas su symbian yra kruceu nei telefonas be jo” sitam klube tau nieks nieko nepasakys. Bus malalietku pasisakymai kaip ir pati gali jau perskaityt savo temoj Mirkt

PATS!!!Mirkt Flirtas

symbian yra gerai Nekaltas