RE4
Storas lazeris
Kaip su valdymu reikalai?
na RE yra super…aisku grafika tai ant pc,bet ne tai swarbiausia sitam zaidime, bet kazkada seniau kai pamaciau ant xbox’o RE tai
toks jau grozis… galetu CAPCOM’as padaryt paslauga visiems game’eriams ir isleist normalu RE ant pc o ne perdarinet nuo ps.
niekaip neprisiruosiu uzbaigti sito geimo nes nebelabai prie ps2 prisedu
Parsisiunciau 9% ir istryniau, kiek pasiskaiciau, tai susidare toks ispudis, kad totalus ***** cia.
Gameplay’us Aišku, jei neturi gamepad’o - teks kankintis su klava (su klava bandžiau žaist - iškenčiau vos 5 minutes
). Su gamepad’u valdymas lygiai toks pats, kaip ir ant ps2, jei garai pamenu. Kushlius, jei lm komentarus skaitei, tai nekreipk į juos dėmesio. Mažvaikiai ten žaidimus skirsto pagal grafiką, o ne siužetą ir pan… Ech, kiekviena minutė žaidimo sukelia euforiją. Seniai tokį gėrį bežaidžiau
Einu toliau zombius šaudyt
na as losiau ant ps2, tai man asmeniskai labai patiko
patarimas: taupykit sovinius
Klausimas: Kiek kainuoja dar visai pusėtinas gamepad’as? Žinau, yra ir po 20-30 litų, bet spėju tie tai tikrai ***as.
vasara pereitas ant ps2
proglamer > ne tik linkomanijoj, i komentarus apie grafika nekreipiu demesio tik siaip as zinau, kad man is kart nepatiks, kad negalima su pele valdyt, o antras dalykas, tai susidariau ispudi, kad cia kazkas link shooterio, kas man visai nepatinka…
susidarysi ispudis tik tada, kai pazaisi…
Parsisiunciau, su klava neimanoma lost… ryt eisiu psp pirkt ir prie to pacio prigriebsiu gemepada koki
good geimas
Defas, jei manes atmintis neapgauna residnt evil nei vienos dalies ant XBOX konsoles nebuvo. gal kazhka painioji? beje, ketvirtoji delis nera tipine. tai labiau action zhaidimuskas. begai shaudai ir viskas… nors negaliu sakyti kad ji bloga… pats jos neturiu. bus pinigeliu, bus ir PS2 versija (ir aishku norisi colectors edition paimti. tiksliau limited edition).
krc nesupratau …sakot ***** lost ant ps2 su klava ir pele ?
Meshqis : gali but:/ gal ten gamecube buwo,nelabai pamenu man tai smagiausia buwo kai RE2 ant ps su broliu losdawom naktimis
geri seni laikai budawo