raudonos saldžios lūpos

raudonos saldžios lūpos

labas.atleisk, kad įžeidžiau(už tai iš anksto atsiprašau),bet visi vyrai kiaulės ir apie merginas galvojaTaipskirtingos merginos, skirtingos pas jas ir lytinės lūpos.teko matyti daug nuogų merginų.pas vienas lytinės lūpos didesnės, pas kitas mažesnės;klausimas :
ar esate patenklintos savo grožybėmis ir ar darytumėte lytinių lūpų koregavimo operaciją?

koregavima? Cha cha

Saldzios…?Cha chaŠypsena

Sakycia visai ydomi tema Aš nekaltasCha cha

ir visi taip daug viska raso! Cha cha

nu kam dar ten tos operacijos…? negi blin i jas ziurai? Cha cha nu nebloga tema… nu as moters vietoj tiksliai nesidaryciau… nera prasmes…Bučkis

a kiba ne saldžios? taip malonu jas būčiuoti ir laižyti.( ką tik apie tai mintyse pagalvojau ir užsimaniau nusilengvinti į tuoletą)

[quote]
MePhistO rašė:
nu kam dar ten tos operacijos…? negi blin i jas ziurai?

žiūriu į jas ilgai ir įžūliai.ne tik žiūriu, bet ir būčiuoju ir po kurio laiko mergina tampa labai karšta ir drėgna

moterys daugiau kalba, nes turi dvejas lūpas
vyrai daugiau galvoja, nes turi dvi galvas
Cha chaCha cha

GeraiGeraiGeraiGeraiGerai

Vos nenupuoliau nuo kedes Cha cha

zinai negaliu pasakyt ar jos dideles ar mazos, nes niekur kitur dar neteko nagrinetiŠypsenava apie vyru daikciukus tai galim padiskutuotiŠypsena

anatomijaAš nekaltasCha cha
mokytis mokytis ir dar karta mokytisCha cha

nu man tai operaciju jokiu nereik esu patenkinta viskuo ka turiu o apie skoni tai nzn Šypsena))) nebandziau Liežuvis

sakai?Cha cha
na greit virukai pasiziurim,kas ten pas mumi gero Cha cha

jei didelis ir vikrus tai ir yra geras, na kartais ir mazas gali buti geras, bet reikia labai gerai papluset jam ir but vikriamIgnore

kokia zinove! Cha cha
na papasakok,papasakok,kaip ten buv?Aš nekaltas

vikrus, tai greitai ir tiksliai pasiekti tikslą, įsibrauti į visas kūno angas( išskyrus akis, ausis ir nosį).mano draugas tai vikrus, kaip vijurkasTaip

kokio dydžio pas vyrus nosis, toks ir pimp…
kiek moteris išsižioja, tokia ir skylėCha cha

nesamone.