Ratai
nice, gale gal tik jau persistengta, bet kregzdem tokie tinka.
neuzteko pinigu platesnems padangoms?
Pats automobilis placiai papliptes LT gezuomeneje, tad neidomus. Bet ratai Dazniau taip…
platesnėm padangom reikia platinti arkas Bo kitaip TUV`o vokietukas negautų, jei apie faterlandą šnekam. Jei ne apie faterlandą, tai tada arba jamė ką gavo, arba jamė už kiek turėjo, arba ratai visai ne nuo šito modelio
Grazumynas
Ka cia kalbat? Cia tame ir ideja, kad platus ratai & ne tokios PLACIOS padangos. Kitu atveju ir vaizdo nebutu.
man dar graziau,kai ratlakiai platesni uz padangas
na taip-ideja tokia:platus ratai ir siauresnes padangos…bet asmensikai man tai negrazu(skonio reikalas)…beto bordiurai ir pan.,tai “labai” gaunasi…p.s.beto,idomu,koks konfortas su tokiais ratais,ipatingai kur furu bent siokios tokios provazos padarytos
cia mazu Kaune uzmatytas?
kupe> reik moket vazinet o bordiurai skirti vaiksciot o ne vazinet
juokingai atrodo siauros padangos ant situ ratlankiu bet kiekvienam savo
Kaune. Turguje : )).Gal dar gali buti kurio nors is jusu O del bordiuru irgi teisinga pastaba. Dar niekada nekliudziau nei ratlankiu nei padanga bordiuro ir nesuprantu, kodel reiketu taip daryti?
konkretaus idiotizmo apraiskos. kodel nepabandzius vikšrus uzdet? idomiai gautusi, visi giezai truktu is pavydo.
o man tai patinka kliudyti bordiurus, kartais netgi stabdau tokiu budu… tokias padangas labai smagu montuoti, net ir su patranka turbut tik is 3 karto uzmuontuoja…
idomu kas butu jei ant asfalto, pries posuki statytis pandytum… nenusimontuotu???
pravaziuot reikia su tokiom
vis tiek i ziemines laikas keisti, ane?
Platus ratai ir salyginai siauros padangos = vokiskas tuningas, kur brief’e nurodomos visos galimos padangu konfiguracijos konkreciam modeliui, ir kitokiu mauti negalima. Normaliai reiktu deti tokias padangas, kokiom yra apskaiciuoti turimi diskai, efektingumas butu maksimalus.
o kaip padangu dilimas?