Rašykim skundą ant Razruchos
Razrucha peržengė bet kokias ribas-jis sūka neleidžia mums flūdint,čatint-bledė net ant švenčiausio mūsų,paklodžių po vestuvinės nakties ir tai neleidžiaia iškabint-kaip nekaltybę mes kažkam atėmėm nelieka šrodymų,o ir mūsų reikšmingumo nelieka… DRAUGAI-SIŪLAU STROČYLINT KARTU SKUNDĄ ANT RAZRŪCHOS TO IZVERGO
…aktyvistų jau yra-paladinas,dingęs,manau ginger mielai prisidės-tai pradėkim: SKUNDAS ANT RAZRUCHOS Labai gerbiamiems BITĖ+ Administratoriams,kurių dėka mes gyvename pilnavertį gyvenimą ir nesvietišką palaimą: Razrucha yra nevertas tarybinio moderatoriaus vardo,nes… (toliau pratęskit jūs,o aš pasistengsiu kad šitas bedievis išgama būtų nubaustas už visą savo piktybinę veiklą)…
P.S.REIKALAUJU PADARYT TEMĄ SKRAIDUOLE,NES SKUSIUOS
Muilo nereikia?Permatomasis tu musu…
Supersuper-pysaite konkretno i v temu,a ne pro pedičkesije štūčky tam raznyje,at o būdete iskliučeny iz kumpartiji…
Ne muilo, o vazelino… Vazenlin, tfu, sorry, Razrucha - vchodi… I vychody, i glavnoje - rytm derzatj!
paladinas-rašyk skundą-išliek sielą,o ne xūjnioj mielkoj zanimaisia kaip pacanas opuščenas… P.S.ir atmink ,kad jūs su sauluže man dar nenučiulpėt- -ščiotčikas įjungtas…
O as galvojau kazkada - apie ka tu cia rasei…
Pasirodo - autobiografija…
[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.replyForumPost/6538 401.316675.223-=(1538861498](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.replyForumPost/6538401.316675.223-=(1538861498)
Sekmes (Ni) - tu jau krutas
…ko nerašot sūkos-ką diktatoriaus to suknisto bijot,a…
kontornos ziurkes su savo potnais sugulovais prie teliko sedi… savaitgalis gi (Ni)…
kazkas cia tuoj nutiks…
seip idomu
kiek tau metu
Jo, atsakydama i 1, o kartu ir nevengdama atsakyti i 7 zinute (susirasit patys, lodoriai ), noriu pasakyt, kad jis neleidzia, nori savo sekla ne tik toj sukurinej vonioj, bet ir visur cia set, ir draudzia paklodes, kurios ja bent sugert galetu
Ai, is viso, man truksta zodziu, noreciau tapt moderatoriu moderatore ir jam parodyt, kur ragai dygsta
(ne siknoj, neismaneliai
)
Ni,BAIK,kas Tau darosi? Išvis kas vyksta 30+? Nesipykit,aš Jūsų Prašau
Boba mano -tai bus didis įnašas į SKUNDĄ…
Ne, kaip sau norit, as ji tuoj pat uzbaninu Turiu kryziuka desinej virsuj
Ryt atbaninsiu, tikiuos susitvarkys iki tol
Specialiai poniai Radvilei-off topic: Jūs klausinėjate NE Į TEMĄ
Aš suprantu, kad jūs visi jau kantriai laukiate kada aš čia užbaninsiu tą Paladiną , bet ūvy dar negaliu to padaryti, net žvilgtelėjęs į jo čia tą citatą gan ilgą, bet nepakankamai dar ilgą ( Xamlo dešimt kart ilgesnes pavarydavo, kol neužbaninau). Be to ji gal ir reikalinga jo žinutėje imidžui sustiprinti, nors nuoroda ten yra liewa… Palauxim dar truputį. Gal pavyks sulaukti? Gal pracituos jis savo šią ilgają citatą?
Tada tai srazu šmakšt už flūdą. Vienu citatiniu flūderiu bus mažiau ir tų mūsų diskusijų kokybė dar pagerės…
Radvile- -
Razrucha-bled-kada ši tema bus skraiduolė…SATRAPAS…
Miela Radvile , apie ką čia taip gražiai rašai ir čiulbi? Pst Pst. Gal ir man čia žiaurų skundą ant Razruchos parašyt? Net nežinau nė ką daryt? Pst Pst2. Stebina nekurie dalyviai, kurie nenori matyti įdomesnių diskusijų šiame klube apart tų čatų ir blevyzgų.