rasti ta 1?

rasti ta 1?

Papasokosiu is naujo.Ta Moterisisimylejau virtuliai dar tada kai cia nebuvo nieko.Po truputi emiau su ja flirtuoti susirasinedamas privaciomis zinutemis .Paskui Telefonas,prisipazinimai Myliuir ji dingo Londono nepadorios reputacijos rajone.Kaip jus pasielgtumete panasioje situacijoje?

“pamiršk mane, pamiršk mane, svajotą ir mylėtą…” Taippradėk flirtuot su kita Cha cha

as irgi greiciausiai dingciau Nekaltas Cha cha

Pala pala, tu prisipažinai ir ji dingo nepadorios reputacijos Londono rajone? Po TAVO prisipažinimo???

daryk ishvadas ir nesakyk moterom niekada to ko jos nesitiki ish taves Cha cha

tai ji pirma prisipazino mane mylinti.Po keleriu metu bendravimo ji nerodo man jokiu meiles jausmu ,lyg butu apsirukius zoles ,prisivalgius grybeliu… Veeejie ten po 10 svaru ,o ji pinigu turi,sekmingai uzsiima verslu Taip

dzian-o tu jai darožkę tokią dyyyyyyyyyyyyyyydelę nutiesk iki litwos… Girtas

…manau kad reikia Alus Alus Alus ir pamastyti… Nekaltas

na cia siaures europoje jai gali buti Blogaisalta ir zmones dar tik pradeda jaustis GeraiVa po keleriu metu bus geriau ir tada imanoma butu,bet Širdisar ilgai gali laukti? Liūdnas

nuo kada problema susirast mergu ??? Apakęs piorma pasitaikiusia uzkalbink gal ir draugaut uzsinoresi Apkabinimas

o Ginger yra vyras Apakęs

Vaziuok i Londona. Ir kelk to rajono reputacija

nu bl tai ten narkomanai visokie ,piederastai tipo svingeriu ,homiku ir moteru su peniais VeeeAr ka nors ismintingesnio gal galite patarti?

Nusišauk kastuvo rankena. Kartais padeda. Apakęs

Cha cha cia *gėjus*tams gal padeda ,bet man reikia rimtu patarimu Taip

Juokiasinu kam tu taip ??? Apakęsnusivils visai moterom Žliumbia

Ai, Robertino, tegu nusivylinėja. Visų pirma, netikiu, kad tokių vyrų iš tikrųjų yra. Antra, jei yra, tai jam į tą rajoną tiesus kelias ir švieži arimai. Ir tokie “šaunūs” vyriukai dar drįsta kritikuoti moteris? Jie gi patys - tipiškos bobos. Tik tiek, kad kažkokią štučką kelnėse nešiojasi. Pardoninuosi, bet šian nuotaika kaip tik tokius pseudopatarimus rašyti. Parėk dar kartą, gal debesis prasklaidysi nuo Vilniaus… Mirkt

Dzian, as tavim tikiu Taip as tikiu, kad tau uzteks drasos ir ryzto nuvaziuoti i ta py*deru rajona Londone, susirasti visa gyvenima mylima vienintele Moteris bei atsiklaupus ant vieno kelio paprasyti jos sirdies ir rankos … geliu manau rasi pakeliui… Taip o tuos sutenerius pasiusk nx. Nekaltas

na dziani tau uzteks ryzto ir drasos ,uzteks nes tu myli ,va kiek kartu siuliausi bet tu atsakei -ne,o as nieko sau pana taip sakant ir i lova ir itroba tinkama.