Rask 2 skirtumus

Rask 2 skirtumus

Atspindys gal ir nieko, tik kažkaip plokščiai man atrodo…

cha cha geras… Šypsenao kur tu cia taip sugebejai toki ezeriuka rasti ar kas cia per vandens telkinys Šypsena

Prūdelis…

Gerai koks fotikas?

Pentax optio X. Gal del to ir plokscia. Jau anksciau keikiausi, kad gylio negaliu isgauti.

O skirtumu neieskot? Ar nesakot kad radot? Cha cha

kazkaip stulpas tik vandenyje Mirkt

O antro neradai?

šiaip stulpas man iš pat pradžiu užkliuvo, bet galvoju “nematysiu”… Šypsena o gyli galima išgaut, jeigu padaryt pora žingsniu i šona, kad krantas butu ne lygegrečiai žiurovo o eitu i toli tarkim…

Tas prudukas 3m ant 4m. Ir jis beveik apvalus, sokinek apie ji kiek nori, alia ner kaip paimt. Nu bet reiks bandyt. Bet siaip va ir daugiau nuotrauku plokscios gaunasi, nezinau, mano ar fotiko kalte. Rodos geras kadras, o paziuri ant kompo ir š. nėr gylio.

Tai čia jau gali būti tai apie ka kažkada su Quest’u kalbėjom… Skaitmenoje erdvė atrodo kitaip nei juostoje(relybėje…) Plačiau čia: dpreview.com/learn/?/key=perspective

aRi13, nu dėkui. O šiaip ar yra ko nors doro lietuviu kalba ar bent jau rusu? Itariu nelabai?

Aš turiu daug doro rusu kalba ŠypsenaP bet čia jau asmeninis literatūros archyvas… Norint kažka gauti atsiskaitymas natūra… T.y. tortai, picos ir etc… Šypsena

Čese, doro lietuvio kalba tai skambetu taip - kol fotkini su shiknaskyles dydzio objektyvu ant nago dydzio matricos - gero perspektyvos perteikimo nelauk. As dar pastebejau, kad virs tos raudonos geles ner lapu.

Antras varlės atspindžio nėr… Atlikimo technika tvarkinga tik siužetas nelabai…

Untans, dabar tu gautum aukso puoda pas mane, nes radai antra skirtuma, kuris ne toks akivaizdus. Laimingas

O literatūros reikia? Šypsena Mano aukso puodas irgi didelis…

Literatūra ne pro šal, gal jos internete yra? Reiks paieškoti ir tuo reikalu užsiimti rimčiau. I asmenini archyva, aRi13, gal jau tiek tos nelysiu, o tai pomidorus valgydama galiu sutaškyti Cha cha

Na kaip nori, ten daug gėėrio yra Šypsena Jeigu kas nori - sakykit Šypsena