Randai

RandaiBaisu

Yra randeliu keletasŠypsenaVienas likes nuo mazens,kai sirdau raudoniuke,vienas prie antakio,vienas ant akie voko ir vienas ant lupos.Dar ant pirstu ir delnu yra,bet ju nesimatoŠypsena

as turiu toki labai maza randuka ant rankos, kazkada, kai maza buvau sugebejau Palangoj uz kazko uzkliutBaisu nepamenu uz koDrovus ai dar ant keliu nuo rieduciu keletas yra, bet beveik isnykoMirkt

Man tai kojyte operawo tai yra randas …gana nemazas…

Populiarioji duobute prie akiesNekaltas

turiu ant pilvo viena Pavargęs po operacxijos liko Taip negrazhus…Nustebęs
paskui ant lupis dar kamputyje yra Taip cia kai buvau mazhyte tai vis spynta maishydavosi po kojomis Laimingas ir dar galvoj yra…cia buvo kazhkada BUM Laimingas

ant zando- ikando pusbrolio pibulis… KandaKandaKanda

pas mane tai pora yra galvoje,bet nedideliu,bet matos,nes plaukai ten neauga Šypsena

As turiu and shlaunies…Šypsena
kai mazhiukas buvau - begau ir norejau uzhsokt ant kazkokios vielos suvyniotos…tai kai shokai,tai viela i koja…ir tik BaisuCha cha
o daugiau Ne

Kaip sakomai randai vyrą puošia: Ant rankos po operacijos, ant kojos nuo plastmasės, ant piršto nuo gimimo.

Man grazu randai prie akies Mirkt

turiu ant ranku labaj daug smulkiu… [drauge adraske, apsideginau, su peiliu isidureu, rolikai], turiu po nosim viena [sake vaikystej ant malkos nukritau Laimingas ], ant kojos turiu kai uz gelezhinio strypo uzkliuvau…

Naudokites paieshka!!!

Pas mane tu ranku tai patylesiu…Nežinau Ant rankos(suo sukandziojo), ant delno(suo ikando), ant kitos rankos(suo sukandziojo), ant klubkaulio (griuvau ziauriai), ant kelio(nnuo dviracio ir griuvau ziauriai)… nu rodos viskas…Nekaltas

as turiu prie pilvo randuka, apendicitas Šypsena ir viskas atrodo…

Ant rando turiu du randus kazkada mergaite viena bezaidziant su nagais netycia stipriai idresje,tai ir liko du per visa zanda,bet as nepergyvenu jis man tinkaŠypsena

Turiu ant kelio viena gan nemaa, nors ji isitaisiau pries 12 metu vistiek zaltys ryskus Cha cha

Vienas ryskus ant kelio, kuriam 8 metukai, zaidziant gaudynes plojausi i asfalta ir prie kaklo nuo operacijos Tūsas

randu daug,bet ispudingiausi taj galvoje du,bei wienas neitin didelis salia desnio antakio netoli akies,wisai nesigailiu kad isigijau ji,kazkajp geraj atrodrodo,ir ciki,o dar desne ranka randuota normaliai,bet randai nezymus!

Turu randeliu ant alkūnių, kelienių ir kelties nuo dviračio saltoJuokiasi
Randelis ant smakro… nuo… lygintuvoBaisu, ant kaktos nuo… kaimyno (stipriai pešėmės), ant lūpos nuo… kažkokio lopo, kurį pasiunčiau nx, ant piršto, nes… pjoviau bulką ir vos nenusipjoviau pačio piršto (labai valgyt norėjauJuokiasi) ir dar visokiausių š… po įvairių įsipjovimų ir nusikrapštymų…