Randai
Yra randeliu keletasVienas likes nuo mazens,kai sirdau raudoniuke,vienas prie antakio,vienas ant akie voko ir vienas ant lupos.Dar ant pirstu ir delnu yra,bet ju nesimato
as turiu toki labai maza randuka ant rankos, kazkada, kai maza buvau sugebejau Palangoj uz kazko uzkliut nepamenu uz ko
ai dar ant keliu nuo rieduciu keletas yra, bet beveik isnyko
Man tai kojyte operawo tai yra randas …gana nemazas…
Populiarioji duobute prie akies
turiu ant pilvo viena po operacxijos liko
negrazhus…
paskui ant lupis dar kamputyje yra cia kai buvau mazhyte tai vis spynta maishydavosi po kojomis
ir dar galvoj yra…cia buvo kazhkada BUM
ant zando- ikando pusbrolio pibulis…
pas mane tai pora yra galvoje,bet nedideliu,bet matos,nes plaukai ten neauga
As turiu and shlaunies…
kai mazhiukas buvau - begau ir norejau uzhsokt ant kazkokios vielos suvyniotos…tai kai shokai,tai viela i koja…ir tik …
o daugiau
Kaip sakomai randai vyrą puošia: Ant rankos po operacijos, ant kojos nuo plastmasės, ant piršto nuo gimimo.
Man grazu randai prie akies
turiu ant ranku labaj daug smulkiu… [drauge adraske, apsideginau, su peiliu isidureu, rolikai], turiu po nosim viena [sake vaikystej ant malkos nukritau ], ant kojos turiu kai uz gelezhinio strypo uzkliuvau…
Naudokites paieshka!!!
Pas mane tu ranku tai patylesiu… Ant rankos(suo sukandziojo), ant delno(suo ikando), ant kitos rankos(suo sukandziojo), ant klubkaulio (griuvau ziauriai), ant kelio(nnuo dviracio ir griuvau ziauriai)… nu rodos viskas…
as turiu prie pilvo randuka, apendicitas ir viskas atrodo…
Ant rando turiu du randus kazkada mergaite viena bezaidziant su nagais netycia stipriai idresje,tai ir liko du per visa zanda,bet as nepergyvenu jis man tinka
Turiu ant kelio viena gan nemaa, nors ji isitaisiau pries 12 metu vistiek zaltys ryskus
Vienas ryskus ant kelio, kuriam 8 metukai, zaidziant gaudynes plojausi i asfalta ir prie kaklo nuo operacijos
randu daug,bet ispudingiausi taj galvoje du,bei wienas neitin didelis salia desnio antakio netoli akies,wisai nesigailiu kad isigijau ji,kazkajp geraj atrodrodo,ir ciki,o dar desne ranka randuota normaliai,bet randai nezymus!
Turu randeliu ant alkūnių, kelienių ir kelties nuo dviračio salto
Randelis ant smakro… nuo… lygintuvo, ant kaktos nuo… kaimyno (stipriai pešėmės), ant lūpos nuo… kažkokio lopo, kurį pasiunčiau nx, ant piršto, nes… pjoviau bulką ir vos nenusipjoviau pačio piršto (labai valgyt norėjau
) ir dar visokiausių š… po įvairių įsipjovimų ir nusikrapštymų…