ralinis

ralinis

Klausimas: kur pigiai pasidaryt/nusipirkt kilimėlius? Reikia komplektų į saloną ir į bagažinę (turiu seną formai, kuris jau susidevėjęs ir negražus man atrodo). Norėčiau tiek paprastų, tiek guminių (guminio į bagažinę nereikia). Kadangi noriu pigiai, tai kokybės užtektų pakenčiamos, kad greit nesusiplėšytų ar nepasišiauštų.

subarikui siuvausi,kokybe man tiko,visi 4 kilimeliai gavosi 50lt. dabar maciau vienam PC kur kilimus pardavineja,tai irgi turi pasiutu,tai komplekto kaina iki 50lt,kilimeliai stori. Gerai

Gariūnuose lyg ir siūna, galiu užklaust kur tiksliai.

maximoj per akcija su nuolaida uz 15 lt atrodo 4 vnt… jami ir px nx Cha cha

tarakonas as tave vistiek pervaziuosiu gatvej bl Taip

50 litų būtų labai ok. GeraiOne, būtų šaunu. ŠypsenaMrCyBoRg, kaip su dydžiais? Pasirinkimas yra? Drylio, nuoskaudos kažkokios išlikusios? Esu kažką pasakęs? Juokiasi

Dydis kaip dydis… normalus… tinkantis manau 90% masinu… aisku i skarbonke gali but ir didoki Cha cha Šypsena

ne visai nepykstu ant taves Cha cha, tik kai tavo nika pamatau, prisimenu, kai kazkada rasei, kad tuoj islysi i gatve su klevo lapu, tai zadejau tave nubaust pervaziuojant per tavo tripaka Šypsena

pliam, kad aukstas jis pas tave Apakęs

Drylio, tai aš jau be klevo lapo. JuokiasiBaurTC, aha, džipas. Norėčiau palyginti su tavo - kaip posūkiuose laikos ir panašiai. Laimingas

duok su savo pralekt, papasakosiu Mirkt

Atlėk į Vilnių. Mirkt

draugas gariunuose siuva, pasirinkimas(do koloru do wyboru) Šypsena

Mestelk kontaktus.