raik detales
2.2cdti 05m pakaitinimo zvakiu 4vnt…bosch uz 150lt/vnt nesiulyti
…reikia pagreitintu butu,kas ka pasiulytumet…aciuX
cia rimtai yra kas pardavineja po 150lt ? man jau po 80 atrode nelabai padori kaina
droo2, eik tu nx, jei pats nesugebi susirast DyzelisD | 11-17 15:30 gal kas zinot koki www, kur rodytu kiek ir koks tepalas pilasi i AT deze? visi tie castrol, mobil ‘oil chooser’iai’ rodo tik variklio tepalus, o AT dezes nerodo. MrCyBoRg | 11-17 16:06 Eikit nx su savo teplaisCha cha DyzelisD | 11-17 16:22 MrCyBoRg eik ir tu nx musu cia nesiuntinejes Labas MrCyBoRg | 11-17 16:27 Nepyk jei pats nesugebi suisrast
nuodeme yra pirkt dyzeline honda
aik tu sau mazutiniauD nesugebu zinok
tai tanagroj ten vos ne visu detaliu kainu skirtumai iki 10x 57lt px nx kaina.
prasideda zvakiu ir akumu temos , reiktu ir man zvakes pasikeist… jau trecia ziema zadu
dar neprasideda…dabar daklyviai skaito akumu ir zvakiu testus ir rewiu’s menesio pabaigoje zada minusus…tai zibes
tuoj atsiras ir tokiu, kurie zvakiu gyvenime nekeite, akumu taip pat ir kuriasi ju tachkos spolabarota
atgailejau praeita vasari, tik nelabai ir buvo pasale nuo tada. prie -15 su visom dvesusiom dar uzsikuriau
nu vuo…ryt parvaziuoja febi…pigEi aciu padejusiems.
tangros e shop tikrai vienas geresniu kainu duoda mazmena,nereik lia lia
pigej beveik visada kainuoja brangiau
VIN’as>neidomu…kokords pardavimui…kita vertus…bosch brangu,bet moket/prasyt 600lt uz pakaitinimo zvakes
kur man termostata ziuret??? kur bandziau, tai arba visai nera arba skirtingus variantus duoda
KRASTOj visada bus uz 2X