Rafinuotui

Rafinuotui

Peugeot 607 2005m. 2,2HDI, automat, parctronic, xenon, navigacija, oda, elektra sedynes, autopilotas, 130000km., serviso knyga, 2 raktai…3900Eur.78.lt/di/8DHA/rrr.jpg

Žliumbia Juokiasi

kiek woltu pas sita 2.2?

Sirdis nori, protas nebe Cha cha

130 km net nekvepia

aik tu sau… Apakęs

bet grazus man tie pezai, sakykit ka norit Nekaltas

tikrai galim sakyt ka norim? Cha cha siaip tai jo…kaina nedidele,masinos daug Taip

sakau ka noriu Taip

Nu ka as zinau, blyn 05metu masina uz 14tukst lt, isvis lafa Taip + klase a6 bmw 5er. malonumo vaziuot 0, bet minksta, talpi, autostradoj kruizint nera didelio skirtumo ar a6 ar sita ar 5er Šypsena

Rafi>skaityk isleidi boinga ir nuperki du laivus,sau ir zmonai Cha cha

tai skaitai kad boingas rafio tik 8 eur vertas?

kiek kilovatu klOOOOusiu?

dr002,ne nx man laivu jau uztenka, noreciau kazkokio kupo arba dzipo. dzipas gal netiks, nes nera uz tokia kaina kad butu jau ir ekonomiski ir traukiantys, ant ml netemciau, nes vel nx butu problemu kai reiketu koki sbc bloka uz stuka euru pakeist Cha chasiaip labai noreciau alfa pabandyt gt, arba pezo 407 coupe, arba mb clk 2.7cdi Šypsena kazka tokio mazesnio. o uz savo manau siuo metu gauciau kokius 10e, su naujom zieminem r18 padangom. na aisku ±500e. Bet galvoju vasara dat atvazinet, nes vasara su alfute kokia ar pezu tai tikrai geda butu Cha cha

grazus man ir jie,bet valint nevalina,o kapoja padoriai+su valdymu ju bedu kazkokiu yra

koks 100kW

nerestailas biskiu bun aniems bedu. dar + senasis 2.2.

Sitas neprestizas dar ir saugumo prasme nekoks Neeuroncap.com/tests/peugeot_607_2002/119.aspx Blogai

po vasaros už 7eur niekas neims, stūmk pavasarį, kai pats pirkimas.