rafi!!!
Pirmas Tekstas neparOstC
auto.plius.lt/skelbimas/padangos-ratlankiai/ratlankiai/mercedes _benz/id-1323230va ziurek,px ratai…kaina gerokai mazesne nei taviskiu…konkurenC
turu tokius
grazus,solidus ir kaina
jo maciau situos. Bet man asmeniskai sitie nelabia ziurisi, nu jie yra stokiniai, ir siaip tokie, kaip kalpokai… Bet ir to praso uz juos 800lt, ir dar be gumu… Bet juk visalaik bus kas pigiau kazka siulo nei tu…
negrazus ratai biski tokie kaip sakau originalus pituxai
pirk tik nezirzes, vieni graziausiu ratu ant mb
o kokie pvz driulei ratai ne pytuxai iki 1klt?
nezinau kaip jum, bet man maniskiai atrodo geriau…autogidas.lt/skelbimai/mercedes-benz-s-320-2001-11629362.ht ml
Rafi, jau geriau skardos tada
uz kilograma nelabai ka grazaus rasi, bet dametus kazka gaunasi tikrai neblgi amg
performance: kaip paziureti vectroj kuro sanaudas? niekur nerandam, gali buti, kad nerodo? komplektacija tai px nx
robke, tipo levi tie mano ratai kur pardavineju pagal tokia kaina? Nu nezinau, skardos tikrai negeriau… Nu cia pagal skoni, bet man jie tikrai graziai ziuris, norejau net pasilikt ant savo w220, bet kazkaip mazoki r17, butu r18 nebuciau net galvojas apie pardavima.
viras> vectra c ar b ? siaip ant valituvu rankeneles galo turi but migtukai, ten jais lendi i bort kompiuteri. Pas mus yra vectra b - tai borto kompo nera, rodo tik temp. ir laikrodis su data, o borto kompo nera. Pas mane vectroj yra cia vectros b img.auctiva.com/imgdata/2/6/6/4/9/3/webimg/303904967_o.jpg