Radau miske
Tupa litvinu tauta uzkase,po zememis,spygliais dar gyvus. Laimei mano pradejo kapstyt-istraukem maisa su katineliais.Iskart uzkuriau virtuvele misineliam,reikia isvirt pieno.Laimei pas Jakoba gavau pirkti misinelu Zodziu-pakariausim uz gyvybe.
Šaunuolis tu, Gerasdvirati
Dvirati, sėkmės jums didžiausios Tūpi ne tik litvinai. Mano uošviai - tuteišai. Dvi katės kasmet kačiuojasi, kasmet pagrandukas sūnelis šventai tiki, kad dviejų dienų amžiaus kačiukai “jau rado naujus namus”. Kad kibire su vandeniu tie namai tai kitas reikalas…
Suprantu, kad ne visada pageidaujami kaciukai buna, bet negaleciau taip pasielgt… Sekmes
ziauru, bet nenoreciau kad mano suo rastu kur juos po to det?
Tikrai pagirtina man nekiltu ranka taip pasielgti su gyvuneliais, nesciau jau geriau kur y turgu dykai atiduot ar kaip, bet taip kaip cia jau per ziauru…
O kur juo det? Namo,tik kazkodel labai salti jie,paimi i rankas ir salti,maz numirs visi.
jau geriau uzmustu iskart nei paliktu gyvus nudvest as tai niekaip negaleciau nei palikt,nei uzmust
saunuolis kad bandai issaugoti givybe
Reik būtinai išsausint visus, ištrint popieriniais rankšluosčiais. Taip jie greičiau iždžius ir kraujotaka sukatyvės
Gerasdvirati, kaip smagu kad tokiu zmoniu geru kaip tu yra
Nuoširdžiausiai linkime Jums sėkmės. Daugiau tokių žmonių kaip Jūs.
nu bet zmones ir parazitai… Stiprybes mazyliam, ir kantrybes gerasdviratis