RACECAR spelled backwards

RACECAR spelled backwards

…is… RACECAR Cha cha

bmw ir medis GeraiMegciau toki bet skrajutes netilptu Užsispyręs

svarke halogenuose Linksmybės Linksmybės Linksmybės Blogai Blogai Pavargęs Blogai Blogai

RM’ai mada tokia buva Drovus Cha cha p.s trumpos 6k halogenai 8k Šypsena siaip gyvai nebuvo taip, foto ziauriau atrodo Šypsena

net būdamas pacukas neturėjau tokios mados važinėt su priešrūkiniais, jau nekalbu apie svarkes juose Blogai

man yra visiskai totalus debilai vairuotojai, kurie be priezasties (oro salygu) vazineja su ijungtais priesrukiniais… tupesniu retai kada rasi Gerai

nu gal šitam vienkiemy ir mada buvo, vilniuj tai tik marozai su fogais važinėja, ypač xenonais

a man grazu, vazineju su priesrukinem ir px Linksmybės

one, kad maliausi po kauna ir siaip ka as zinau tada dauguma bmw vazinedavo gabaritai + halogenai Šypsenap.s o jus nepagalvojat, kad tik fotkinant buvo ijungti Cha cha

9gag.com

lievi atmazai

rodai savo mentaliteta Gerai

Nu tai ka dabar daryt, tada vazinejau taip dabar jau nebe, ot tai tragedija. Nematau pointo cia melOt ar vartytis sakydamas kad taip nedariau Ufff Dariau, o daba nedarau Cha cha

as kazkaip budamas skacas labai jaunas,nebuvau apsipykes su auto grazinimo ribom,man budavo grazu tavarkingus ratus uzdet,LANGUS visus uzniaukt,muzikele geresne isidet ir tik is originaliu detaliu nebent kazka uzkabint naujesniu (face"lift) Šypsena

RM’ai tai pas mane viskas ir buvo oem Mirkt nu apar xeniu ir mago Šypsena

Manja-su tavo skoniu viskas ok,tik vak svarke haluose yra piriboras Cha cha Piktas

tikrai dailus bmw buvo Gerai mazai yra tokiu ant marijos zemes

ir dabar važinėtum su svarkėm, jei bnv vairuotum Juokiasi

nejungiu liochai priesrukiniu, geltonai ryskiai jobina Cha cha permusa xenius Cha cha