R.Ruzas - politinio susidorojimo auka?

R.Ruzas - politinio susidorojimo auka?

Prisiminkim, šis politikas pateko į avariją kaip tik išvakarėse balsavimo Seime, kai turėjo būti priimta rezoliucija (ar kaip ten ją) dėl Lietuvos karių dalyvavimo Afganistane. R.Ružas, pats dalyvavęs karo veiksmuose Afganistane sovietmečiu, girežtai pasisakydavo prieš tokį galimą sprendimą. VIsgi susidaro toks vaizdas, kad čia irgi kažkas gerokai pastorino KAM ar kitų veltėdžių kišenes, kad būtų visomis išgalėmis prastumtas palankus sprendimas. O aršiausi priešininkai tiesiog pašalinami, ar kuriam laikui išvedami iš rikiuotės… Kodėl vairuotojas liko gyvas? Tai tiesiog preciziškai tiksliai ivykdytas sąmokslas ir tiek. Skamba skambiai, bet čia, pas mus Lietuvoj vyksta tokių dalykėlių, kokių net fantastinėsse knygose nerašo. Vėlgi, sakykime, kad tai yta tiesiog viena iš įvykio versijų, nes Lietuvoj kaltų nėra, nebuvo, ir nebus… yra tik neteisingai apkaltinti…

aha ir jo! kai tik kuris nors moxlininkas pasakydavo kad zino kur yra gintaro kambarys tai kita diena pakliudavo i avarija.

Taip, nors sirdyje ir manau kad tai tiesiog nelaimingas atsitikimas taciau protas kuzda kad tai gali buti ne kas kitas kaip "susidorojimas". Kaip sako, duok Dieve, kad tai butu netiesa!!ir kad zmogus pasveiktu!!:I

Nu iki ko "nusigalvoja" zmones - nei verkt, nei juoktis. Versija tokia absurdiska, kad net nera kaip normaliai del jos gincytis (na kam "salinti" viena zmogu, kai ir be jo ar su juo tas balsavimas buvo aiskus???)

Kad ir tam, kad paskui kiltu tokios versijos Aš nekaltas

ka cia ir bepridursi, o dar sako kad tobulumo nera Aš nekaltas

Chebrai reikia nelakstyti su tackomis kaip kokiems prezidentams, tada nebus nei avariju, nei po to is to sugalvojamu samokslu teoriju ir pan. Cha cha

Deja, su liudesiu reikia pranesti, kad R.Ruzas mire… Liūdna

motinai zemei tas pats: ruzas ar siaip bomzelis. jai visi vienodi zmones. ne pirmas ir ne paskutinis zmogus mireAš nekaltas

Labai abejoju, kad Ruzas yra politinio susidorojimo auka. Nera jis kokia stambi figura, galejusi kazka nulemti… Tam, kuris raso apie balsavimo LRS del lietuviu kariu misijos Afganistane isvakares, siulau pasiskaityti laikrascius, kokia balsu dauguma buvo priimtas nutarimas: 65 - uz; 21 - pries, 8 - susilaike. Ka butu nulemes Ruzo balsas? Nieko.

Aisku, gaila, kai zusta jaunas ir perspektyvus politikas, bet nevertetu politizuoti sio reikalo…

Leiskit zmogui ramiai ilsetis LiūdnaLiūdnaLiūdna

na dar didesne nesamone sugalvotum, tai visai gerai butu !

na manau kad tai tik atsitiktinumas ir sutapimas. o jis mire todel kad buvo neprisiseges dirzo (tokiu mastysena daznai sako as esu valdzia manes mentai nelies tai kam man tas dirzas o kad jis del saugumo tai dzin mat jis nekrutai atrodo)

Gerai geras keglisCha cha tikrai geras Cha cha

Kuo jau cia tas Ruzas taip ypatingas?Del to kad socialdemokratas, kad Afganistane buvo, o ka dar nuveikes? asmeniskai apie ji isgirdau tik tada kai jis pakliuvo i ta avarija.Ne jis pirmas ne jis paskutinis, eilinis politikierius buvo ir tiek.Nereikia cia muilo burbulo pusti is to.

Ruzas buvo geras zmogus, Kaunui jis padare gero.

O ka as sakiau?..

http://www.delfi.lt/news/daily/vztabloid/article.php?id=1543561

kazkaip daug visokiu klaustuku visama tame Aš nekaltas Aš nekaltas Aš nekaltas Aš nekaltas Aš nekaltas

Ir dar:

http://www.delfi.lt/news/daily/vztabloid/article.php?id=1547642