R.CICINAS FAN CLUB VILNIUS
as mielu noru,bet kad kaune esu
nera salygu
Velniena-tai gal veliau is to padaryk koki versla, taigi ikurejas klubo busi, negi tikrai viskas dykai, tik norint Cicino plakatais apsikeisti?
Zodziu taip-nuo siandien pradedu kaupti "turta". Turiu labai kruta plakata pasikabinus ant duru, ji galeciau atsinesti ir parduoti uz kokius 50 LT
Nu ir idiotai jus…
As irgi mielu noru, bet as kauniete…
Bet mintimis ten nueiti niekas nedraudzia…o juolab, karta i savaite sesti i traukini ir atvaziuoti i Vilniu…suprantu-pinigai…bet viskas tik del Cicino
WAJE!!! as is pajurio bet DEL CICINO taj nors i pasaulio krasta
del jo zydru akiu,del jo genialiu dainu,del jo nepakartojamos sypsenos…
siulau keisti dislokacijos vieta ir persikelti i pajuri adresu bangu 6 !!! zmones baltais chalatais jau zinos kaip jums padeti
mol
waw ryckos fan klubas isikure tai gi ji i kaleima uz sunu tvirkinima uzdare uzklupo cicina jo drauge limuzine su koker spanieliu o rytis jau paciam aistros sukury buvo spanieliukas tik cypciojo is skausmo o rytis negalejo nuslepti nezmonisko malonumo nu o zinoma kai cicinas baige tai jo ta drauge iskviete gyvunu glibos inspekcija ir si uzdare ryti gaila toks talentas buvo jo leisdavo stt kai noredavo is asmenu informaciaja ismust itariamieji isgirde dangiska rycio balsa viska ka reikia pasakydavo
Įkurkit fan clubą to py’daro, tai jums nemokamai leis jam nučiulpti ir prarūrinti jį šuniuku…
Va cia paziurekit apie temos autore
http://www.banga.lt/admlt/review.EditReview/admlt/2content.content_view_diary_oth er/60860.73500-=(231147972
Man tai ji eiline
as taip pat
kazkas dar ir Cicino klawsosi???
cia manau kazakas nickas paukojo del sito…
…nu pavarot…prajuokinot…cha cha hca cha…
neliesk mano ****u neliesk …
cha cha cha cha cha cha…
hm… jei sita tema sukurta ant bajerio, tai nelabai vykes pokstas
o jei rimtai kalbat… tada tyliu… hm…
keistu zmogeliuku siam pasauly yra
na vat atsirado tokie
o ne!!! Tik ne tai!!! Dar ir tas turi savo fankluba!!! Pasaulio nelaime but Cicino fan klubo nariu!!!
Pliat buti cicino fanu…ne nu cia is viso
na suprantu kad gal js kam nors ir patinka, bet ikurti fan cluba cia tai nerealu