[quote]Robbie Williams-Sexed up [/quote]

[quote]ŽvaigždėRobbie WilliamsŽvaigždė-Sexed upGerai
[/quote]

[quote] na taj kajp jum ta jo dajna?Laimingas man taj ji labaj praejnaTaip Norz klipaz taj nelabajNeIr sejp- ka manote apie Robbie?Žvaigždė man taj wisaj fajnazDrovus kaj kurioz dajnoz taj labaj patjinkaMyliu [/quote]

wisaj nieko Taip

Vakar vaikinas atdainavo Londone koncerta 300 gerbeju ir dabar paatostogauti zada Tūsas

Šiaip, man jau seniai pažįstama daina…jau spėjau ir atsiklausyti…bet, kaip ir dauguma jo dainų, man patinka TaipGerai
Klausiai apie patį Robbie…tai žinoma, kad patinka, dar ir kaip…Cha cha…beveik visi mano dienoraščiai jam skirti…Cha cha…kažkada šiza buvo užėjusi…DrovusCha cha

nors tai jau (bent man) tikrai sena daina Taip bet man visada RW tiktai Gerai

[quote] o as ir nesakaw, kad taj nawja dajnaDrovus bet is jo dajnu saraso taj kiek zinaw nawjawziaAngelas ir wizaj fajnaŽvaigždė isqirdaw per radija taj ir prisiminiawNiam niam [/quote]

fe Veee man jis nepatinka (tas dajnininkas) taj ir dajnu nesiklausau Girtas Ne

mm seniai ta daina zinau bet kazkodel vis dar patinka… ir nejauciu kad jau pradetu atsibost…Nežinau

apskritai jo dainos neatsibosta…Girtas

dabar kaip tik klausau robbie ‘the road to mandalay’. ‘sexed up’ nieko daina… tik man labiau patinka senes robio dainos. o ypac " the road…" Šypsena

[quote] sejp Robbio dawquma dajnu yra qerozTaip Tajqi dawqeliz ju buwo tikrajz hitajzŽvaigždė [/quote]
shita dajna jaw senaj klawsaws ir ji man visdar neatsibodo!Laimingas ji man sukelia tokius hultus jawsmus,gerus prisiminimus... jos besiklawsydama tiesiog negaliu nedajnuot!Žvaigždė myliu shita dajna...myliu Robbie!!!MyliuNiam niamDrovus

…miaw…Širdis

dainyte tai ciki GeraiNiam niammaciau siandien per viva dar kartojo jo koncerta D.Britanijoj tai irgi liux GeraiLaimingas

seniau roobie pazinojau tik is jo dainu, kurios grojamos viesumoje…
bet kai isigijau jo kelis albumus, pradejau ji isties vertintiŠypsena
ypac, po to, kai pamaciau jo koncerta at The royal albert hall.

geriausi jo gabalai, kur atsiskleidzia jo talentas, anaiptol nera grojami per radijaŠypsena

As vis dar nepraradau vilties, kad mane kaip neatsargia pesciaja kada jis kokioj Londono gatvej nestipriai partrenks, islips, isisodins i savo masina ir nuves i ligonine, po to kasdien aplankyt ateis.
Svaigena as Girtas

man patinka sita daina Šypsena kaip ir dauguma jo dainu, grazu paklausyti

taip ziauriai pasiaukotum… JuokiasiJuokiasi

Taigi sakau,kad viskas turi atsitikti netycia, tai nebutu pasiaukojimas Ne
Bet to, kaip minejau, nesmarkiai Cha cha

Beeeeeee…Baisu Kashkoks APSiSHHiIIikkeelis… Jokios muzikos!Piktas
Vienu zhodZhiu Ignoruoju