“Sventas” melas.
Kas tai yra? Tiesos nesakymas vardan ramybes? Ar galime toki mela pateisinti ?Ir is vis sakoma,kad zmones labai daznai meluoja.Kaip darai tu?
meluoti labai gedinga
as NIEKAD nemeluoju
as tik kukliai nutyliu kai kurias smulkmenas, kuriu kiti neturetu zinoti
"sventas melas" - kai meluoji per ispazinti
šventas melas būna tai toks MANO melas, kuris tikrai neišaiškės, jei AŠ nepasakysiu
tai melas apie jausmus
viska daryti mus skatina baime
Kas pasakys kad nėra melavęs tai nėra ko tikėti - visiems būna ti(k va kaip su tuo šventu melu - įvairios nuomonės. Mano kad jis yra ir reikalingas - taip išvengiama daug nervų bei problemų.
Retai tai atsitinka, bet musu nuomones si karta sutampa 100%.
o kaip su vaikais?
Kazkada, labai seniai, as buvau parases tokia tema. Paziurek gal rasi ka idomaus http://www.banga.lt/admlt/2forum.showForumPosts/15260.223-=(1044339423
adada rašė:
Kas tai yra? Tiesos nesakymas vardan ramybes? Ar galime toki mela pateisinti ?Ir is vis sakoma,kad zmones labai daznai meluoja.Kaip darai tu?
is esmes nesutinku, kad gali buti toks "sventas" melas …
na, nebent nutylejimas
nors kalbant apie mela, gal pirmiau reiktu issiaiskinti ar is viso gali buti kaipo tokia APSOLIUTI TIESA,
…gal tai, kas man TIESA- Tau melas
eurocat rašė:
Kazkada, labai seniai, as buvau parases tokia tema. Paziurek gal rasi ka idomaus http://www.banga.lt/admlt/2forum.showForumPosts/15260.223-=(1044339423
aciu.Nieko jau nepadarysi,kad zmones tigi vartyti anksciau buvusiu temu sarasus.Taip ir nutinka,bet kita vertus naujoku Bangoj visada uzteks.
…niekada nemokejau meluoti…bandzhiau ajshku…biat mane labaj grajt ishshifruodavo…o tiem kas visad sako tiesa oj kajp niasaldu gyventi…shejmos nebera…draugu vos keli…
Bet koks melas yra nepateisinama,nes kai isaiskeja-skaudzios pasekmes
Nemėgstų nei pati meluoti, nei kai kiti meluoja, bet vis dėlto tai kartais tikrai būna neišvengiama.
Bet koks melas yra MELAS! O jo ash nekenchiu!!! Nors ir man sumeluoti tenka (tada kaip pateisinima sau ir sakai, kad tas melas shventas ) Bet kaip minejau ash melo
, tai labai dazhnai rezhiu tiesa i akis (o galeciau kartais ir patyleti
)
adada rašė:
Meluoju ištisai ,bet to nedaryti negaliu-tai liga
Na kam čia muštis į krūtinę ir sakyti nekenčiu melo - taip visi to nemėgsta kai kiti meluoja bet kardinaliai keičiasi nuomonė kaip pačiam iškyla ta problema meluoti ar ne - tai jau tampa ne tokia didele nuodėme
Opulencija rašė:
Bet koks melas yra nepateisinama,nes kai isaiskeja-skaudzios pasekmes
Jei jau meluoji, tai ir reikia stengtis, kad tiesa neisaisketu…
manau,kad jei megsti meluoti tiesiog iklimsti ir vienas melas seka kita.