"pagauk kampa" (komentarai) [;

“pagauk kampa” (komentarai) [;

ziurit? megstat? linksma?kuris aktorius labiausiai prie sirdies?
[;
as tai galvoju, gal kada reiketu nuvaziuot i ta studija… ir isiliet i ta bandos instinkta… nes kartais kai paziuriu… koki leva bajeriuka numeta ir visi kaip zverys klykia…
nors siaip pati laida man labai patinka, kas dziugina, kad dar ir nauju uzduociu prigalvoja…
manau, dabar pats sios laidos bumas… tikekimes, kad jos neistiks "orbitos" likimas… visiems patiko, visi ziruejo… ir po to jau bbdejo…

super laida, turiu kur ketvirtadienio vakarais išsilieti Cha cha

nagalvojau kad tokios laidos dar ir ziurovu turiIgnore

Laida be komentaru ApakęsApakęsApakęs
Auksto pilotazo taip sakant Cha cha

faina laida. Vakar prisijuokiau Taip
Tačiau, pradeda įkyrėti. Vis tie patys bajeriai Taip Kitaip ir būt negaliAš nekaltas Tie patys aktoriai, nieko kitaip nesugalvos Taip

O visumoj, labai faina laida. Jei tokių būtų daugiauAš nekaltas

Aga, tie kas tik "orbita" supranta, tai tikrai nezhiuri.
Tave taip sunervino shi tema, kad net bangoj prisiregistravai?
Nuleisk gara, atsipalaiduok, pazhiurek bent karta shia laida - gal tada pasaulis kitomis spalvomis nushvis

soskes nereik ??

Vaikeli pirma uzauk paskui rasyti ismok o tada jau mums aiskink ka ziureti reikia…Siaip laida tai ziauriai gera

Taip tai tikrai gera laida-o jei kas aktoriams ir nepasiseka, reikia suprasti, juk jie ten improvizuoja-uzduociu is anksto tai nezino

laida tai jega, tik gaila, kad nevisada iseina ja pamatytiLiūdna

Man vakar labai patiko ta laida. Reikia tureti tikrai sugebejimus, kad nieko nezinodamas kas bus, suvaidinti ir dar juokingai - Gerai.

man ta pati problema… Liūdna gal kartais imanoma ja inete pasiziureti?

Tas kuris ten nemate zhinok ja kartoja vos ne kasdien vakarais blemba cooll sita serija buvo Šypsena

Ziauriai patinka kai dainuojai vairiais stiliais ta pati eilerasti Gerai

o tai bootent vakarais ir neiseina paziureti Liūdna

tiksliai nezinau ir netikrinau… bet gal galima butu paziuret http://www.tv.lt ar kazkas panasaus [;

jo… vakar labai patiko, kai dainavo reperiskai "sela mucha na varenja, vot i fsio stichatvarenija!" [[;

blin, kaip tik "Pagauk kampa" ir nera! Piktas

manyciau geriausia pramogine humoro laida!!! originali! labai liux Šypsena